هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حکایت از چه کنم! سینه سینه، درد اینجاست
هزار شعله ی سوزان و آه سرد اینجاستنگاه کن که ز هر بیشه در قفس شیری ست
بلوچ و کرد و لر و ترک و گیله مرد اینجاستبیا که مسئله ی بودن و نبودن نیست
حدیث عهد و وفا می رود نبرد اینجاستبهار آن سوی دیوار ماند و یاد خوشش
هنوز با غم این برگ های زرد اینجاستبه روزگار شبی بی سحر نخواهد ماند
چو چشم باز کنی صبح شب نورد اینجاستجدایی از زن و فرزند سایه جان! سهل است
تو را ز خویش جدا می کنند، درد اینجاستهوشنگ ابتهاج
-
@Sally بخدا حاضرم حلزون توش باشه ولی کافور نریزن
-
Succinate
ریاضی هفتم بود یا هشتم بود فک کنمکه داشتم توضیح میدادم براشون....بعد یهو به یه سوالی رسیدیم و من موندم توش
هرکاری میکردم حل نمیشدبعد میگفتم خودت فک کن ببین باید چیکار کنی و همزمان خودمم فکر میکردم...آخر داشتم میگفتم خب باید بپیچونم اینجوری نمیشه که اون یکی دیگشون اومد گفت که اینجوری حل میشه
و نجات پیدا کردم
دقیقاا...ما یه اردوی جهادی رفته بودیم(که ای کاش نمیرفتم...اولین و اخرین اردویی بود که رفتم) واسه تب مالت تو یه روستایی که به مردمم بگیم چیکار کنن مریض نشن...اونایی که از قبل گرفته بودن، از ما هم بیشتر بلد بودن و بهتر رعایت میکردن، اونایی هم که نگرفته بودن، میگفتن تا الان که نگرفتیم، بقیشم خدا بزرگه...عملا برای هیچ و پوچ رفتیم🫠
اخه این چیهههه...کراسینگ اور مضاعف تو مگس سرکههههههاگه به جز فرار همون روز درستو حذف میکردی هم بهت حق میدم
اصلا خیییییلی بد بووود، این با اون بوده ولی این یکی بچهی اون و اون یکی دیگس که اون یکی باز با فلانی...بذار نگم واقعا
آرایش ارتش...MSina در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
ریاضی هفتم بود یا هشتم بود فک کنمکه داشتم توضیح میدادم براشون....بعد یهو به یه سوالی رسیدیم و من موندم توش
هرکاری میکردم حل نمیشدبعد میگفتم خودت فک کن ببین باید چیکار کنی و همزمان خودمم فکر میکردم...آخر داشتم میگفتم خب باید بپیچونم اینجوری نمیشه که اون یکی دیگشون اومد گفت که اینجوری حل میشه
و نجات پیدا کردم
دقیقاا...ما یه اردوی جهادی رفته بودیم(که ای کاش نمیرفتم...اولین و اخرین اردویی بود که رفتم) واسه تب مالت تو یه روستایی که به مردمم بگیم چیکار کنن مریض نشن...اونایی که از قبل گرفته بودن، از ما هم بیشتر بلد بودن و بهتر رعایت میکردن، اونایی هم که نگرفته بودن، میگفتن تا الان که نگرفتیم، بقیشم خدا بزرگه...عملا برای هیچ و پوچ رفتیم🫠
اخه این چیهههه...کراسینگ اور مضاعف تو مگس سرکههههههاگه به جز فرار همون روز درستو حذف میکردی هم بهت حق میدم
اصلا خیییییلی بد بووود، این با اون بوده ولی این یکی بچهی اون و اون یکی دیگس که اون یکی باز با فلانی...بذار نگم واقعا
آرایش ارتش...دقیقاا همچین موقعیتی تو ریاضی داشتم
ما خودمون بچه فامیل دیگه بهمون توضیح داد
اون داشت یادمون میداد انگار
وای من اصلا این اردو و جشن و مراسم اینا هیچیییی نمیرم
آره دقیقا تو شجرنامه اینجور کثافت بازیا مشخص میشهیهو به طرف میگن تو اصلا بچه دار نمیشی... ای داد بیداد....
چه عکس خیلی مزخرف از اون مبحث گرفتم هر چی میخونم نمی فهمم -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Comrade اره اصن بشدت تاثیر گذاشته روی همه بچها
بنظرم غذای سلفو از همون اول نخورید بهتره
غذای سلف واقعا اسراف تو مواد غذایی و مسخره کردن ما و جد آبادمونه....