هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
خب تو به درد اون نقش نمیخورینوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam ن جوادو بیارین گریه کنه منم گریم میگیره
-
ای خدا ولی خدایی
من کی باید با پسرای کلاسمون سلام کنم
اوف خدایی هنوزم نمیدونم کدومشون ادم حسابین کدومشون لاشی
فقط یکیشونو میدونم ک هیز و اشغاله تو پیوی همه از جمله من اومده
اه خیلی رو مخه.. همش همه رو خیییره نگاه میکنهنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
نکنه از ایناست که برا بیوگرافی دادن میگه دانشجوی پزشکی -
@AmirBarsam ن جوادو بیارین گریه کنه منم گریم میگیره
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey شایدم فقط به گریه جواد حساسی
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یهو واشد چشمم دیدمت
-
Michael Vey
نکنه از ایناست که برا بیوگرافی دادن میگه دانشجوی پزشکینوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam ن ن
از ایناست ک من میام تو گروه بچه های کلاسمون ی سوالی میپرسم
این یارو هم تو گروه جوابتو میده
هم با حالت صمیمی تری تو پیویت
️
فقط کافیه دختر باشی و ی پیام داخل گروه بزاری
سریع توسط ایشون شناسایی شده و در اسرع وقت ایشون رو در پیوی خود مشاهده میکنی
فرقیم نداره چقدر بهش رو ندی و پیاماشو سین نزنی
دسست بر نمیدارهههه -
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دل میبری از من سری از هر دلبری اصلا
بستم به نگات دلمو هر لحظهی اون جنگ -
@AmirBarsam ن ن
از ایناست ک من میام تو گروه بچه های کلاسمون ی سوالی میپرسم
این یارو هم تو گروه جوابتو میده
هم با حالت صمیمی تری تو پیویت
️
فقط کافیه دختر باشی و ی پیام داخل گروه بزاری
سریع توسط ایشون شناسایی شده و در اسرع وقت ایشون رو در پیوی خود مشاهده میکنی
فرقیم نداره چقدر بهش رو ندی و پیاماشو سین نزنی
دسست بر نمیدارههههنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey عجب بیشعوریه
خب اینجوری احترام و شخصیت خودشو میاره پایین
چقدر آدم اصن بدش میاد اینا که انقدر خودشونو کوچیک میکنن -
Michael Vey شایدم فقط به گریه جواد حساسی
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
اخه خدایی قبول داری جواد ی حالت سیس گنگ طوری داره؟ با همون سیس گنگش گریه کنه دیگ حالی ب ادم میمونه ن والاحالا خوبه زخم کاری اینارو ندیدم و انقدر از سیس گنگ جواد حرف میزنم
️
-
@AmirBarsam
اخه خدایی قبول داری جواد ی حالت سیس گنگ طوری داره؟ با همون سیس گنگش گریه کنه دیگ حالی ب ادم میمونه ن والاحالا خوبه زخم کاری اینارو ندیدم و انقدر از سیس گنگ جواد حرف میزنم
️
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey یه رفیقام تموم زخم کاری رو فک کنم دیده و بیشتر استوری هاش هم جواد حضور داره
جدی خیلی کار جواد خوبه
حالا یه جوری میگیم جواد انگار پسرخالمونه -
Michael Vey عجب بیشعوریه
خب اینجوری احترام و شخصیت خودشو میاره پایین
چقدر آدم اصن بدش میاد اینا که انقدر خودشونو کوچیک میکنننوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam بقران ک خیلی بیشعوره
هر وقت چشمت اشتباهی بخوره بهش میبینی داشته با چشاش قورتت میدادهبرو اونورو نگا کن اسکللل جفجقعقجعجعثجثع
-
@AmirBarsam بقران ک خیلی بیشعوره
هر وقت چشمت اشتباهی بخوره بهش میبینی داشته با چشاش قورتت میدادهبرو اونورو نگا کن اسکللل جفجقعقجعجعثجثع
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
چی بگمممم
به کجا داریم میریم -
Michael Vey یه رفیقام تموم زخم کاری رو فک کنم دیده و بیشتر استوری هاش هم جواد حضور داره
جدی خیلی کار جواد خوبه
حالا یه جوری میگیم جواد انگار پسرخالمونهنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam اتفاقا ما ی سوپری سر کوچمون داریم سوپری عمو جواد
همین داش جوادمونع دیگ
پسر خالت
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای ولی اینسری یکی از دخترای کلاس بهم گفت من از همون روز اول ک دیدمت گفتم چقدر ادم باحالی هستی تو
اصلا فک نمیکردم روزی یکی فکر کنه درموردم ک من ادم باحالیم
خیییلی خوشحال گشتمممم🥲🥲🥲 -
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی من همون دختریم ک تو ابتدایی دوستی نداشت و همه ازش متنفر بودن...
حالا کسیم ک لااقل یکی بهم گفت باحالچقدر عجیبه دنیا :>
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
ولی تو خیلی ادم حسابی هستیا میدونستی؟
مطمئنی ب روانشناسی علاقه نداری؟ @AmirBarsam
تراپیست عالیی میشی -
@AmirBarsam اتفاقا ما ی سوپری سر کوچمون داریم سوپری عمو جواد
همین داش جوادمونع دیگ
پسر خالت
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
آقای بهرامی تو داروخونهمون متولد 67 عه بعد حدودا 15 سال هم سابقه کار تو داروخونه داره
بعد یسری مشتری ها تا میان بهش میگن مرتضی فلان قرص رو برا ما بیار بهش میگم پسرخاله هات اومدن
.
یه بار پارسال یکی از آشناهای خیلی دور خانوم دکتر اینا داشت باهاش سلام احوالپرسی میکرد بعد داروخونه هم خیلی شلوغ بود گفت ایمان خوبه؟
بعد که خلوت شد همه بچه ها اومدن پشت قفسه ها جمع شن استراحت کنیم خانوم دکتر میگفت من دیگه کم مونده تو خونه هم به شوهرم بگم آقای باقری این چجوری میگه ایمان هم خوبه؟ -
ولی تو خیلی ادم حسابی هستیا میدونستی؟
مطمئنی ب روانشناسی علاقه نداری؟ @AmirBarsam
تراپیست عالیی میشینوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اولا که خوبی از خودته
نمیدونم حس میکنم شاید خیلی درگیر بشم
الان تو میگی با یسری چیزا گریه میکنی شاید منم اگه برم روانشناسی بخونم بعد یسری چیزا رو بشنوم بشینم گریه کنم -
Michael Vey
آقای بهرامی تو داروخونهمون متولد 67 عه بعد حدودا 15 سال هم سابقه کار تو داروخونه داره
بعد یسری مشتری ها تا میان بهش میگن مرتضی فلان قرص رو برا ما بیار بهش میگم پسرخاله هات اومدن
.
یه بار پارسال یکی از آشناهای خیلی دور خانوم دکتر اینا داشت باهاش سلام احوالپرسی میکرد بعد داروخونه هم خیلی شلوغ بود گفت ایمان خوبه؟
بعد که خلوت شد همه بچه ها اومدن پشت قفسه ها جمع شن استراحت کنیم خانوم دکتر میگفت من دیگه کم مونده تو خونه هم به شوهرم بگم آقای باقری این چجوری میگه ایمان هم خوبه؟نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
دیگ ادم باید ب هر دری بزنه تا یجوری دارویی ک نیاز داره رو از داروخونه بگیره دیگ -
هعی من همون دختریم ک تو ابتدایی دوستی نداشت و همه ازش متنفر بودن...
حالا کسیم ک لااقل یکی بهم گفت باحالچقدر عجیبه دنیا :>
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهMichael Vey شاید چون تو خیلی خاص هستی طول کشیده تا اونی که میخوای پیدا بشه و اگه هنوز پیدا نشده بدون خیلی خاصی
-
Michael Vey اولا که خوبی از خودته
نمیدونم حس میکنم شاید خیلی درگیر بشم
الان تو میگی با یسری چیزا گریه میکنی شاید منم اگه برم روانشناسی بخونم بعد یسری چیزا رو بشنوم بشینم گریه کنمنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam اشکالی نداره اتفاقا پسرایی ک گریه میکنن خفن ترن