هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate تو از چه نظر؟
نمیدونم
تنهایی که حس پوچی بده بهتSuccinate عاح فککنم میفهمم
-
-
@mr-vinyzo دیت با دوستام که گزینه مناسبی برام نیست چون از جوی که در اون فضای به ظاهر دوستانه حاکم هست بیزارم. همشون لبخند های مصنوعی تحویلت میدن ولی اصل قضیه چیز متفاوتی هست. آدم های مناسبی برای پذیرش نگرانی های دیگران نیستن که هیچ تازه وقتی ببینن به مشکل برخوردی خوشحال هم میشن. به طور کل فضای بینشون به شدت آلوده و ساختگی هست. درباره موضوعاتی صحبت میکنن که حتی فکر کردن راجع بهشون هم از یک انسان بعیده چه برسه به بیان کردنش.
اما بقیه گزینه ها میتونن مناسب باشن. حتما امتحان میکنم. ممنونم@E-B-BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آدم های مناسبی برای پذیرش نگرانی های دیگران نیستن که هیچ تازه وقتی ببینن به مشکل برخوردی خوشحال هم میشن.
خیلی حق🥲
-
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اول
؟
یعنی همیشه؟
اینکه یکی باشه و بره و تنها شی خیلی سخته از نظرم
ترجیح میدادم از اول هم تنها باشم و نباشه
هضمش راحت تره -
وقتی تو نداشته باشی یه نفرو که جلوش خودت باشی وقتی نتونی یکیو پیدا کنی که اونطور که میخوای درکت کنه یا حداقل محرم رازت باشه یا مثلا وقتی بهش زنگ بزنی جواب بده یا پایه ی کارات باشه ینی تنهایی دیگه ....یا بهتر بگم وقتی یکی رو نداری که اگه یماهم از دسترس همه چی خارج شی حتی نفهمه (پدر و مادر رو استثنا بگیر) ینی تنهایی دیگه
-
razie_
چخبر خیلی وقته حواسم هست ناراحتی
خواستم بگم دووم بیار همچی میگذره
مثل برق و باد مثل همین 2 روزHako
سلااام.
عزیییزممم، انشاءالله ،ممنون از توجهتت:))))️🩹 🫂.
خودت خوبی؟:) -
شاید شما بگین ما هم هم ...
ولی شده تا حالا گوشیت یه ماه نه زنگی بخوره و نه پیامی بیاد !و تنها پیامی که برات بیاد از همراه اول و ایرانسل و دیجی کالا باشه؟ -
شاید شما بگین ما هم هم ...
ولی شده تا حالا گوشیت یه ماه نه زنگی بخوره و نه پیامی بیاد !و تنها پیامی که برات بیاد از همراه اول و ایرانسل و دیجی کالا باشه؟@mr-vinyzo به جز خانواده بله. من حتی شماره همراهشون هم ندارم از قصد این کار رو میکنم چون همه این افراد رهگذرن و صرفا به خاطر شرایطی که اون محیط براشون ایجاد کرده مثل همکلاس بودن و البته به خاطر منافعشون از روی اجبار با دیگران ارتباط برقرار میکنن. من که دیگه این موضوع رو پذیرفتم تا کمتر باعث رنجشم بشه.
-
@mr-vinyzo به جز خانواده بله. من حتی شماره همراهشون هم ندارم از قصد این کار رو میکنم چون همه این افراد رهگذرن و صرفا به خاطر شرایطی که اون محیط براشون ایجاد کرده مثل همکلاس بودن و البته به خاطر منافعشون از روی اجبار با دیگران ارتباط برقرار میکنن. من که دیگه این موضوع رو پذیرفتم تا کمتر باعث رنجشم بشه.
-
Hako خوب باشی همیشه... : )
.