هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to oatkbo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
من که بالای ۱۷ نگرفتم زبانو پس اهمیتی نداره دیگه:)) -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
...........
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
وقتی اومد پی وی من چطور باهاش برخورد کردم
بعد اون (((((((:
خاک تو سر من
#مخاطب اینجا نیست -
نوری از یزدان بر رخت تابان
ای سن ای سن ای سن -
ماه در وصفت گشته غزل خوان
ای سن ای سن ای سن -
پرستو بابایی الان کسایی که سطح زیانشون خوب بوده نمره خوبی گرفتن به هر حال ما خیلی دانش آموز داشتیم کلاس زبان رفته
من الان یه نفر میشناسم درس خونم نبود ولی زبانش خوب بود شد ۱۹/۷۵ ، ترازم با پراکندگی نمراته درسته امتحان سخت بود ولی خب اونا نمره گرفتن و همین اهمیت نمره زیر ۱۷ آورد پایین -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با هم خوب باشیم
به هم طعنه نزنیم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی حس و حال کربلا چجوریه؟!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
((((((((:
چقدر دلتنگ میشم گوش میدم -
بعضی اوقات فکر میکنم ما حکم شامپو های تو حمومیم برای کسایی که از دست یکی دیگه ناراحتن و میان تودلی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to oatkbo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
مست و خرابم میکنه
کهنه شرابم میکنه! ≭♩♩
ممنونشم، همین که باز
نوکر حسابم میکنه!!!
#امام حسین
-
پرستو بابایی ۲۵ صدم های بعد از نمره ۱۷
-
همه گفتن توهم بگو
-
ایراد نداره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to oatkbo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
هر ۲۵ صدم اونم توی این امتحان رتبه رو جا به جا می کرد
به هر حال .. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Ainoor on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor
نمی دونم شاید
پست 143721 از 146387