هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خشاب پر میکردم بچه های کوچه رو میزدم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا هر اتفاقی تو دانشگاه رخ میده رو بیاری تو خوابگاه، عجیب ترین تحلیل هارو و راه حل هارو دریافت میکنی
-
تازععع
من یه عالمه سی دی بتمن داشتم
خیلی بتمن دوست داشتم -
سم ترین حرکت عمرم این بود که
بعد از این فیلم چینی و کره ایا
چادر نماز مامانمو برمیداشتم به عنوان دامن استفاده میکردم و یه مدادم میزدم تو موهام
بانو بودم مثلا
بعد
یه بار دوست بابام اومده بود خونمون
همینجوری رفتم جلوش
به خدا من تو بچگیمم این حرکات ازم بعید بود
ولی فک کنم خیلی حس خاص بودن داشتم که این کار کردم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua منم همینطور
تازه لیزرم داشت گلن گدن و ساچمه و خشاب و همچی🥺 -
Akito
حق++++ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 من و خواهرمم از این کارا کردیم
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 اگه امتحان نباشه، روزانه ۲ ساعت تحلیل تکنیکال داریم
-
ولی بعنوان پسر زیادی عروسک داشتم نمیدونم چرا
-
تازه من یه خر گنده آبی بادی داشتم
سوارش میشدم میپریدم -
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
منم از این توپای گندهی بادی داشتم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یبار که داداشم سوارش شده بود ترکید
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسرعموم به بابام گفته بود برا اونم بخره
-
بابامم چون بهترین مرد دنیا بهترین بابای دنیا و بهترین عموی دنیاعه خرید براش
️🥰
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
134935/154121