هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
@Silver-ek نه خنگ نیستی
فقط چون کلاسای عملی ات شروع نشده خیلی داری سخت میگیری
ببین یه جمله انگلیسی هست که خیلی حق میگه(ولی تو گوش نده):
قوانین رانندگی وجود دارن تا نادیده گرفته بشن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mehrsa 14 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 مچکرم
به به بسلامتی
من شنبه امتحان آیین نامه دارم
یادتون میاد چیا باید همرام باشه؟
خود آموزشگاه گفت کارتکس و پرونده ات کلا و شناسنامه همرات باشه
حالا بجز اینا(و کارت ملی و دوتا خودکار) چیز دیگه ای یادتون میاد که لازم باشه؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek داااااش چرا اینکارو میکنی با خودت؟؟؟
اصلا نباید اونجوری بخونی کتابو
فقط یبار روزنامه وار بخون و تمام
بعدش بیا نمونه سوالا رو بخون
تست_آیین_نامه_۰۹۵۳۳۰.apk
چرا انقدر سخت میگیریییی؟
شاید باورت نشه ولی دوران کنکور تموم شد -
حواسم هست که چقدر بدی دیدی
ولی بد نشدی…
من به جای همه برات جبران میکنم …
#خدا -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من کلا مامور چک کردن گواهی نامه بچهای الاخونه ام
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mehrsa 14 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 سلام خوب هستین؟
راستی شما گواهی نامه دارین؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Silver-ek
ببینین فکر کنم منظورش اینه که این افسر اولیه هست واسه مورد الف باید همه ورودی ها به تقاطع توقف کنند البته با اون شرطی که گفتی. تقاطع مثلا سه راه یا ۴ راه که بیشتر ما ۴ راه توخیابون هامون هست. کلا راه اصلی و فرعی بهم بخوره میشه تقاطع. حالا واسه مورد ب اگر ۴ راه داریم دست افسر در امتداد دوتا راهه دیگه افرادی در اون امتداد هستن باید توقف کنن.فکر کنم این باشه -
این پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
«هل تفهم ما معنى أن تنام وأنت
تُردِّد:يا ربّ اجعلني أتجاوز هذه الأيّام؟»+آیا میفهمی یعنی چه
که هنگام خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشت سر بگذارم؟-أدهم شرقاوي
-
پرستو بابایی
بلی -
پرستو بابایی چیزی شده؟
-
از هویت اجتماعی و سلامت نچسب تر هم داریم
-
AmirBarsam ایده ی جالبی بود
الان تقریبا تبدیل به اسم خودتون شد🫠 -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to ari_14 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 +++++++
پست 134921 از 137295