هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگن استاد اناتومیه ۱۴رو ۱۸ میده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی انگاری با ما سر لج افتاد
-
بخ بخ شدیم
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Blue28
من آناتومی فوقانی ۱۸ شدم با چندتا از همکلاسی هام که قبلا رادیولوژی خوندن و آناتومی درس اصلی شون بوده هم نمره شدم -
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
بخاطر اینکه شما وی پی ان استفاده میکنید و وی پی ام آی پی شما رو عوض میکنه یعنی با آی پی ایران نمیرید
پسسسس اگه فیلترینگ رو ایران برداره بازم نمیتونید بدون وی پی ان برید گوگل پلی چون آی پی ایران از طرف خود گوگل پلی تحریم شده -
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
مریم تحتانی رو چیکار کردی؟
من امروز شروع کردم
فعلا دارم اعصباش میخونم و هرچی میخونم تموم نمیشه
Blue28 -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اعصابم نمیکشه دیگه
آزادی هست
ولی حوصله آزاد بودن نیست -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی ناراحت بودم، به او گفتم که نمیخواهم او را ببینم ؛ پس چراغ را خاموش کرد و در کنارم ماند.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally تحتانی رو به ما فقط ستون مهره درس داد
بقیشو فیلم دادن فیلماشم ناقصه
واقن مثل خر گیر کردیم توگل
خیلیییی زیاده خیلییی
فقط ستون مهره خوندم با استخون لگن، گلوتئالم ماهیچه های سوپرفیشیالشو بلدم، استخوان فمورو هم تقریبا بلدم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally نمیدونم والا
مهم اینه الان میاره -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally آفرین
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۵ دی ۱۴۰۳، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
یاعلی مگه ستون فقرات برای آناتومی اندامه؟
من فکر کردم برای تنه است -
مِهردُخت خوبه خوبه 🥹
-
Aqua تو هم خوبه خوبه 🥹🥹
-
Blue28
توئم هستی مگه؟ -
عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه میبیند.
مارک توایننظر جالبی است
136169/154654