هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خیلی خیلی ناراحتم
خیلی زیاد
و خیلی زیاد تر عصبی
جالبه که میدونی و اهمیت نمیدی -
اسمان از جنس خاکستر ان سوی رود مه.همان مهی که دستان دخترک کبریت فروش را میگذد .رهگذران از روی پل های جزیره سگ های اسمان زیر مه را می نگرند.اطرافشان را مه گرفته است گوویی در بالنی زیر مه قهوه ای معلق اند باور نمیکردم که این همه را مرگ تباه کرده باشد.بوی ایستگاه و دوده.
صدای کسانی را که دور و برم صحبت میکرند می شنیدم.میخاستم فریاد بزنم و به انها بگویم که من اینجا هستم.همهمه ای مداوم جریان داشت انگار دندانه های تیز ماشین تجرد مرا تکه پاره کرده اند.در تبعید گاه محکومین بودم سرم سنگینی میکرد مثل اینکه نقاب اهنین روی صورتم اویخته باشند ..افکار پراکنده ای داشتم مطمئین بودم که بیدارم اما قادر به حرکت نبودم کاش میتوانستم بیدار بمانم دوباره خوابم برد؟ساعت ها.روزها.قرن ها؟...اری خوابم برد دوباره وقتی که باز مه بازگشته بود صداهایی درون مه پدیدار شدند و مرا بیدار ساختند و ان صدا صدای نفس های تو بود:)صدای نفس های تو را در میان فریاد خاموش بیگانگان در میان هق هق های خودم شنیدم چگونه؟این را نمیدانم
فقط میدانم همچون نوری بودی که مه شیری رنگ شهر مرده قلبم را روشن ساختی و مرا از عمق فاجعه رهایی دادی...هیچگاه گمان نمیبردم که تکیه گاهی بیابم..ولی تو همچون منجی الهی مان به سوی من شتافتی و مرا رها ساختی از تو متشکرم
به یاد ان روز زجر اور که من در مدرسه گریستم و تو مرا به اغوشت پناه دادی...
یکی از متنایی که خودم نوشتم و تو وبلاگمهه -
Hako
انیمیشن شانس رو دوست داشتم -
@م-هرد-خت
عه اره ایده خوبیه ولی ماه پیش نگاش کردم") -
بچه ها وی پی ان خوب برای سیستم میشناسید؟
-
من بهترین روز های عمرمو
پای عشق تو دادم رفت (: -
سرما جون گرفته دل مجنون گرفته
نکنه گریه کردی که بازم بارون گرفته؟(: -
انقد از تو خوندیم که صدامون گرفته
یلدا یعنی خورشید دلش از خزون گرفته(:
136241/144673