هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm
ایگنوره آره کاملا ایگنوره
ولی واقعا دلم نمیخواست اینجوری بشهههواقعا رو مخه این رفتارا
خیلی رو مخه ها
نمیتونمم برم بهش بگم اوکوز من میدونم چته
ولی چون از راه مناسبی متوجه نشدم نمیتونم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوی چشامو می بره..
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوم برم کلی کار دارم:)
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو ۳ روز...۲ کیلو کم کردم
...واقعا نمیدونم چی بگم
-
ما بین واقعیتِ ناخوشایند و رویایی که محقق نمیشود درمانده و حیرانیم...
-
از ادمایی که سرشون شلوغ نیست ولی میخوان بگن اوه آیم بیزی متنفرم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol دقیقا
-
دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم اینا لیاقت آدم بودنو ندارن
همون خودتونو بگیرین جوابه -
یا اونایی که اوه ایم انشجو پزشکی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من نمیدونم رفتن تو دهان کسی که دهنش مثل کروکودیل بازه و شامل بوی بد دندون خراب زبان آبسه کرده و لثه متورم هستش چه کلاسی داره
البته بعد گفتن این پیام میگن اگه توهم تونستی رتبه اشو بیاری بیا اینکارو کن ولی به هر حال از واقعیت نمیشه فرار کرد
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol ن دیگ ...اونا بی عقلی کنن ما هم مثل اونا رفتار کنیم نه نه ...فقط باید بذاری رو بیصدا ...ن بلاک ن چیز دیگه ای فقط نادیده بگیری ...یعنی انگار ن انگار اون وجود داره ...تو عالم واقعیت هم همینطور
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا گیر کرده رو اون ۳۵ مگ
13657/134173