هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
lO_Ol چشم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به AmirBarsam درحدود 23 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
آها کار میکنی
اگه برا کنکور میخونی ی چند ماه فوکوس فقط رو کنکور بزار تموم شه بره -
lO_Ol میتیییی هعییییی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارپاسخ داده شده به Aqua درحدود 23 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol من باید داروخونه رو باز بذارم کنار همه چیو جمع کنم برم سراغ خودم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به AmirBarsam درحدود 23 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
یادم نیست کی بود
کیه؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به f.nalist درحدود 23 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
جدی گفتم -
lO_Ol آکوآ پسر آبی انجمنه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارپاسخ داده شده به lO_Ol درحدود 23 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AmirBarsam
من حقیقت نمیدونم چه غلطی میکنم واقعا -
اکوآ پسره ؟!
-
lO_Ol انرژی دارم ولی جاهای دیگه دارم خرج میکنم
-
AmirBarsam
مثل من فاقد انرژی؟ -
AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عشق، به شکل پرواز پرندهس
میشه پرنده باشی اما رها نباشی
ای پرندهی مهاجر
سفارت سلامت اما
به کجا میری عزیزم
قفسه تموم دنیا -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارپاسخ داده شده به Anzw 18 درحدود 23 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
خواهش میکنم موفق باشی -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به f.nalist درحدود 23 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
تو مناسب ترین شخصیت برای کنکور دادنی ب نظرم
دیسیپلین و انگیزه»»« -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارپاسخ داده شده به Aqua درحدود 23 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Aqua
.....
پست 101 از 143192