هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
خب دست خودم نیست وگرنه تغییرش میدادم
-
هعی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Alireza Varamanzar on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar واقعاً کارشون حرف نداره
خب از جایی ویدیویی چیزی میدیدن؟
یا کتابی؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد یه چیزی بگم همه سریع بخوان ریپ بزنن ولی چون تهش نوشتم «تودلی» پشیمون بشن و تا فردا صبح از فکر جوابی که میتونستن به من بدن خوابشون نبره:///
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 نکرد.هورا.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقن فکر میکردم توجهی نکنه=))))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای تو فوق العاده ای
-
جدا الان دلم میخواد در حال آهنگ گوش دادن دریم لیگ بازی کنم و با بنزما و رونالدو تیم حریف رو تحقیر کنم
-
Hhh Hh
متشکرم از لطفتون -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 ولی من نتونستم تلفنشو جواب بدم.اه.تف
-
واقعا پدرخوانده از کجا به کجا رسیدی /: یه مشت پلیر الله اکبر
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تف تف تف تف
-
=)))
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Alireza Varamanzarreplied to Akito on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
خیر
شخصیت کارتونی رو کشید
14204/141946