هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده 25 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان که همه پی چک سفید امضان
تو واس خاطر چی موندی اینجا -
باید برای خودم کاری کنم. باید همه چیز را حل کنم و بعد از مدتها با ذهنی آرام و حالی خوش بروم به خیابان و قدمی بزنم بیآنکه نگران مشغولیتهای به تعویق افتادهام باشم. باید بعد از مدتها بروم کافه و قهوهای بنوشم، بیآنکه عجلهای داشتهباشم. باید دوباره از عطر گلها مست و با پرواز پرندهها سرشار شوم... باید برای خودم کاری کنم، من خیلی وقت است خوشحال نبودهام...
-
Comrade
دقیقا
کلا شاید 4 جلسه اومد سر کلاس
یه بار هم سر کلاسش از مدرسه فرار کردیم
معلم بعدی هم که اومد کلاس تشکیل نداد
مستمر ها رو همه رو بیست داد
امتحان نوبت اول هم نگرفت، نوبت دوم هم سوالارو داد خوندیم به اکثر بچه ها هم بالای 17 داد@AmirBarsam
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
امتحان نوبت اول هم نگرفت، نوبت دوم هم سوالارو داد خوندیم به اکثر بچه ها هم بالای 17 داداصلا اخلاق و حرفا مهم نیست، همین که توی نمره اذیت نکرده یعنی معلم خوبی بوده
.
-
@AmirBarsam
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
امتحان نوبت اول هم نگرفت، نوبت دوم هم سوالارو داد خوندیم به اکثر بچه ها هم بالای 17 داداصلا اخلاق و حرفا مهم نیست، همین که توی نمره اذیت نکرده یعنی معلم خوبی بوده
.
-
خدایا شکرت🥹
-
باکتری پاس شدم
-
یه بنده خدایی بود گفت چهارمین باره باکتری برمیدارم....
و بازم افتاد -
ای کاش بمیرممممم
-
نوشتهشده 25 روز پیش آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هعیییییییییییییییییییییییییییییییییی
-
امشب دلم میخواد تا فردا می بنوشم من
زیباترین جامههایم را بپوشم من
با شوق بی حد باغچههامون رو صفا دادم
امشب تا میشد گل توی گلدون ها جا دادم -
@f-nalist میزون نیستی داداشم
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلندنوشتهشده 25 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شدهاخه چرا؟ چرا بعضی وقتا اینقدر افتضاح میگذره ؟ وقتی اماده ای برای شروع به یه کاری همه چی دست به دست هم میده که روحیت داغون بشه حالت از زندگی بهم بخوره . حالت از همه چی بد باشه .