هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
سلام فرزام
نه بد نه خوب
شما چطوری؟نه بد و نه خوب هم خوبه خداروشکر
منم بد نیستم -
Rover دو سال پیش همین بودم چون خودت حس میکنی هیچی نشدی و بقیه از تو بهترن و یا ممکنه در بارت چه فکری کنن اینطوری میشی...
من از وقتی وارد دانشگاه شدم این مورد برای من حل شد و دیگه به حرف این و اون اهمیت ندادم
سعی کنید خودتون باشید و به اینکه فلانی در موردم چه فکری کرد یا... اهمیتی ندید! شما خودتون زندگی خودتون رو میسازید این استرس های الکی بیشتر باعث پسرفت و احساس ناراحتی آدم میشه...ببین من همه اینا رو میدونم
خودم انتخاب کردم
حتی می تونستم پزشکی تعهدی رو انتخاب کنم ولی خودم انتخابم این بود چون به صلاحم بود و وقتی اینو انتخاب کردم به خودم گفتم که آره بقیه مهم نیستن بزار هر چی می گن بگن ولی الان انگار من اون آدمی نیستم که داشته این تصمیم ها رو می گرفته -
f.nalist
سلام فرزام
نه بد نه خوب
شما چطوری؟نه بد و نه خوب هم خوبه خداروشکر
منم بد نیستم -
ببین من همه اینا رو میدونم
خودم انتخاب کردم
حتی می تونستم پزشکی تعهدی رو انتخاب کنم ولی خودم انتخابم این بود چون به صلاحم بود و وقتی اینو انتخاب کردم به خودم گفتم که آره بقیه مهم نیستن بزار هر چی می گن بگن ولی الان انگار من اون آدمی نیستم که داشته این تصمیم ها رو می گرفته -
f.nalist
چه خبر ؟سلامتی
امتحانات شما هم تموم شد؟
آره امتحانا تموم شدش هیجده شهریور
دانشگاه که هنوز شروع نشده؟
دانشگاه قرار بود بیست و نهم شروع بشه که نماینده یه هفته عقب انداخت از پنجشنبه شروع میشه برامون
-
Rover چرا به خودت سخت میگیری ؟
یکم از این آدمای پرو یاد بگیر صاف نگاه میکنن تو چشمت
میگن به پزشکی علاقه نداشتم بخاطر همین رفتم حسابداری پیام نورmahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دارم سعی می کنم کم تر خودمو اذیت کنم تا الان نتونستم کاری کنم.
میگن به پزشکی علاقه نداشتم بخاطر همین رفتم حسابداری پیام نورخوشم میاد ازین جور آدما حیف که نمی تونم مثل اونا باشم.
چطوری اینهمه رو دارن مردم؟ -
ببین من همه اینا رو میدونم
خودم انتخاب کردم
حتی می تونستم پزشکی تعهدی رو انتخاب کنم ولی خودم انتخابم این بود چون به صلاحم بود و وقتی اینو انتخاب کردم به خودم گفتم که آره بقیه مهم نیستن بزار هر چی می گن بگن ولی الان انگار من اون آدمی نیستم که داشته این تصمیم ها رو می گرفتهRover دیگه گذشته!وقتی فکر کردی و دیدی به صلاحت هست و انتخابش کردی و الان گذشته و نمیتونی تغییرش بدی به انتخابت اطمینان کن و ادامه بده...کلی روی من فشار بود از طرف اطرافیان که برو دبیری از اول حقوق میگیری و شغلت تضمینه... ولی من انتخاب خودم رو کردم چون من قراره زندگی کنم نه اونا...وقتی الان برمیگردم میگم بدم نگفتنا!ولی چون دبیری رو انتخاب نکردم این حرف رو میزنم...صد در صد اگه دبیر بودم تا آخر عمرم میگفتم کاش این رشته رو نمیزدم چون تحت تاثیر بقیه بوده و تا آخر با پشیمونی زندگی میکردم!
ولی الان میگم انتخاب من این بوده و از انتخابم اطمینان دارم با همه خوبی و بدیاش!
من قراره زندگی خودم رو بسازم پس خودم در موردش تصمیم میگیرم. -
f.nalist
چه خبر ؟سلامتی
امتحانات شما هم تموم شد؟
دانشگاه قرار بود بیست و نهم شروع بشه که نماینده یه هفته عقب انداخت از پنجشنبه شروع میشه برامون
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
چه خبر ؟سلامتی
الحمدللهامتحانات شما هم تموم شد؟
خوبه دیگه راحت شدین البته فک کنم برای رشته شما راحتی وجود ندارد🥲
فرزام تو هم تو خوابگاه می مونی؟
-
میگن به پزشکی علاقه نداشتم بخاطر همین رفتم حسابداری پیام نوراین ادما اگه بعضی قبولی های ما که بهشون افتخار نمیکنیم و داشتن
یجوری خودشون میبردن بالا که تا خود اسمون میرفتنمن نمیگم که راضی باشیم به چیزی که هستیم و بیشتر تلاش نکنیم ...
ولی در برابر این آدما که میخوان تلاشتو بی ارزش کنن بزن تو دهنشون -
Rover دیگه گذشته!وقتی فکر کردی و دیدی به صلاحت هست و انتخابش کردی و الان گذشته و نمیتونی تغییرش بدی به انتخابت اطمینان کن و ادامه بده...کلی روی من فشار بود از طرف اطرافیان که برو دبیری از اول حقوق میگیری و شغلت تضمینه... ولی من انتخاب خودم رو کردم چون من قراره زندگی کنم نه اونا...وقتی الان برمیگردم میگم بدم نگفتنا!ولی چون دبیری رو انتخاب نکردم این حرف رو میزنم...صد در صد اگه دبیر بودم تا آخر عمرم میگفتم کاش این رشته رو نمیزدم چون تحت تاثیر بقیه بوده و تا آخر با پشیمونی زندگی میکردم!
ولی الان میگم انتخاب من این بوده و از انتخابم اطمینان دارم با همه خوبی و بدیاش!
من قراره زندگی خودم رو بسازم پس خودم در موردش تصمیم میگیرم. -
این ادما اگه بعضی قبولی های ما که بهشون افتخار نمیکنیم و داشتن
یجوری خودشون میبردن بالا که تا خود اسمون میرفتنمن نمیگم که راضی باشیم به چیزی که هستیم و بیشتر تلاش نکنیم ...
ولی در برابر این آدما که میخوان تلاشتو بی ارزش کنن بزن تو دهنشون -
بله درسته حق با شماست.
اگه قرار باشه با حرف بقیه پیش بریم که هیچ وقت موفق نمی شیم.
حداقل وقتی خودمون انتخاب می کنیم اگر سخت هم باشه پاس وایمیستیم چون کار خودمون بوده.Rover پس حالا الکی فاز دوری از جامعه نگیرید شما در هر صورتی ارزشمندید! بدون هیچ عدم اعتماد به نفسی به فعالیت هاتون بپردازید.
حالا یکی رو میشناسم طرف ۴ سال قبل خیلی خجالتی بوده الان عالم و آدم از دست راحتی ندارن دیگه خیلی خجالتش رو از دست داد -
آخه مشکل این جاست که کسی هم به جز تبریک گفتن چیزی بهم نگفته
من خودم یکم زیادی سخت گرفتم.
شایدم اصلا ربطی به رشته ای که انتخاب کردم نداره.
مشکل از خودمه که اعتماد بنفس ندارم.