هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
«مردانی علیوار» یعنی
روحهایی چند بعدی، خوش فکر، دانشمند، دلیر، مبارز، نترس، زرنگ، بی اعتنا به این و آن و مصلحت و آبرو و موقعیت، پارسا و تحقیر کننده پول و پُست و پارتی، نویسنده، سخنور، سیاستمدار، جامعه شناس، زمان شناس، اسلام فهم، مردم فهم، سرکش، متواضع، صمیمی، محبوب، آشنا با تمدن و فرهنگ جدید و قدیم، ماجرا های استعمار و استثمار و استعمار کهنه و نو و سیر تاریخ و قوانین حرکت جامعه... که اینجور کسان که میتوانند کاری «علیوار» هم بکنند، در این محیط «معاویه وار» بیشک اگر باشند چند تایی بیشتر نیستند؛ آن هم تا درجه محدودی.
- نامهای به پسرم | علی شریعتی
-
_ Reza _ ولی بی شوخی تو عرصه این خرید و فروش زدنا و... من فقط در حد در آوردن پول اینترنتم کار میکنم چون بیشتر نمیتونم ریسک کنم... ماهی حدود ۲۵۰ خرج اینترنتمه با ۴۰۰ تومن ثابت دارم هی درش میارم
-
اصلا دلم نمیخواد در مورد یه همچین چیزی غر بزنم واقعا حپصله غر زدن دربارشم ندارم. ولی آخه چرا وقتی من ناراحت بودم قهر کردم به جای اینکه واقعا دلیلو بپرسه خودشو زد اون راه؟ اوکی منم خیلی زیاده روی کردم و یه باره کنارگذاشتمش . ولی خب چرا فاز الکی برداشتی؟ چار بار بهت پیام دادم هر بار سین نمیزنی خب حداقل جواب بده بگو نمیخوام با توی احمق بگردم . همین
-
دارم پلنای هفته ایندمو مینویسم درحالی که...
پهلوم در میکنه و نمیتونم یه جا بند بشم
هیچ انگیزه ای برای شروعش و پایانشون ندارم
هیچ ایده ای برای سبک کردن و انجام دادنشون ندارم
کلافم
حوصله مهمونی فردا رو ندارم
با مامانم بحثم شد
امروز کاری که نباید و کردم و از خودم عصبانیم
دارم غر میشنوم
یکی داره با تلفن حرف میزنه و طعنهگویی
صدای قاشق و چنگال رو مخمه
و هر وقت فاطمه میاد خونمون و پیشمه مامانم نمیزاره دو تا کلمه حرف باهم بزنیم..... -
دارم پلنای هفته ایندمو مینویسم درحالی که...
پهلوم در میکنه و نمیتونم یه جا بند بشم
هیچ انگیزه ای برای شروعش و پایانشون ندارم
هیچ ایده ای برای سبک کردن و انجام دادنشون ندارم
کلافم
حوصله مهمونی فردا رو ندارم
با مامانم بحثم شد
امروز کاری که نباید و کردم و از خودم عصبانیم
دارم غر میشنوم
یکی داره با تلفن حرف میزنه و طعنهگویی
صدای قاشق و چنگال رو مخمه
و هر وقت فاطمه میاد خونمون و پیشمه مامانم نمیزاره دو تا کلمه حرف باهم بزنیم..... -
مرطوبکننده جدیدم بوی نارگیل میده، وایییی
-
از ساعت ۵، ۶ که گوشیو گذاشتم تو اتاقم تا الان چکش نکردم بعد الان دیدم کانالای خبری شلوغه یه لحظه قلبم واستاد