هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
مرا به خاطر دل شکسته ام ببخش!
-
پذیرش پرستاری و اتاق عمل و هوشبری تو رشته های دیگه اونم با سوابق تحصیلی یا غیر انتفاعی خود کشی نظام سلامته...
ولی سلامت آخرین چیزیه که مهمه فک کنم@ImErfan در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی سلامت آخرین چیزیه که مهمه فک کنم
اموزش بعد از سلامته
جای ما امسال تو انسانیا با تراز کل ۵۷۰۰ فرهنگیان قبول شدن از انسانی اونمممممم چه کسایی -
پذیرش پرستاری و اتاق عمل و هوشبری تو رشته های دیگه اونم با سوابق تحصیلی یا غیر انتفاعی خود کشی نظام سلامته...
ولی سلامت آخرین چیزیه که مهمه فک کنم@ImErfan بجای اینکه ظرفیت اینا رو بدن به روزانه تجربی های بدبخت ک چن سال پاره میشن ک قبول شن دارن میدن به ی بچه انسانی و ریاضی ک هیچی از زیست نمیدونه
نمیدونم اینجا کشوره یا دیوونه خونه س -
moBn از فرهنگیان فک کنم باید رفت این رشته
-
@ImErfan بجای اینکه ظرفیت اینا رو بدن به روزانه تجربی های بدبخت ک چن سال پاره میشن ک قبول شن دارن میدن به ی بچه انسانی و ریاضی ک هیچی از زیست نمیدونه
نمیدونم اینجا کشوره یا دیوونه خونه سماهلین سایتمون چیمون درسته که این یکی درست باشه
-
ماهلین سایتمون چیمون درسته که این یکی درست باشه
@ImErfan من ک تحملم داره تموم میشه از این همه ناحقی و بی فکری ی مشت اسکل زندگیمونو به گند کشیدن با قانونای دوهزاریشون
-
@ImErfan من ک تحملم داره تموم میشه از این همه ناحقی و بی فکری ی مشت اسکل زندگیمونو به گند کشیدن با قانونای دوهزاریشون
ماهلین سایتمون کاش به همین قانوناشون حداقل عمل میکردن
-
خلاصه آینده سلامت کشور عجیبه...
۳ هزار سالانه مهاجرت
۳ هزار بازنشستگی سالانه
حقوق ها افتضاح
استراحت ها کم و خستگی کاری به شدت بالا
یهویی به خودشون میان میبینن دیگه کسی نیست تو بیمارستان کار کنه و اونایی که جای قبلیا آوردن هم هیچی بلد نیستن... -
رفته بودم بیمارستان برای تحقیق رشته ها
همه پرستارها نالان بودن از شرایط
برای قبولی تو این رشته م باید خون دل بخوریم و استرس بکشیم
وقتی میدونیم اینده ش چیه
ولی نمیدونم چرا این کارو با زندگیم میکنم
چون از اول تو ذهنم فرو شد که باید تجربی باشم و فلان رشته
کاش از همون اول میرفتم سراغ کار ازاد
روانمو از دست نمیدادم