هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دوستان یه راهنماییای میخواستم ازتون... ممنون میشم راهنماییم کنید
یه دورهای شرکت کردم که قرار شد استادش اسلایدها و فایلهای تدریسو تلگرام بفرسته(شمارهشا به من داد که گروه بزنم) کی؟ حدود ۱۰ روز پیش...
من همون شب وقتی رسیدم خونه گروهو زدم اولین نفر هم استادهرو عضوش کردم و بقیه بچهها... یسری بچههاهم با لینک دعوت عضو شدن که طول کشید چون سرشون شلوغ بود ولی بعد سه روز همه عضو بودن و گروه تکمیل شده بود.
هیچ کس هم تو گروه هیچ صحبتی نکرد.
تا دیروز که کلاس داشتیم و استاد آخر کلاس به من گفتن که گروه زدی؟ منو عضو کردی؟ و منم گفتم که بله مگه ندیدید؟ گفتن نه من ندیدم/:
و چون عجله داشت دیگه به سرعت جت ناپدید شد و نشد اصلا تلگرامو باز کنم بهش گروهو نشون بدم...
چهارشنبه امتحانه و از همون فایلهایی هست که استاده قراره بفرسته...
منم دیشب پیامی توی پیویش ندادم، گفتم شاید بهش گفتم گروهو تشکیل دادم، میاد سر میزنه و گروهو پیدا میکنه/:
امروز ظهر که دیدم هیچ علائم حیاتیای از خودش نشون نداده توی پیویش رفتم پیام دادم و لینک گروه رو براش فرستادم و گفتم که فایلرو تو گروه بفرسته
و خب بازدیدشم بازه و آنلاین هم شد چندین بار آما سین نزده/:
مشکل اینه که امتحان چهارشنبه فقط صرفا حفظی نیست و ارائه داره و نیاز به حداقل دو روز تمرین کردن و آمادهسازی داره قطعا و من نمیدونم الان چه کنم///:
از یه طرفی هم این همکلاسیهای اسکل من رو مخماند هیچ کدوم هیچ واکنشی تو گروه نشون نمیدن... هیچچچچچ حرفی... هیچی!
نمیدونم من خیلی درگیرم و دغدغهشو دارم یا اینا خیلی بیخیال اند
بنظرتون چه کنم؟
به خود استاده زنگ بزنم یا پیامک بدم (پیامک، نه پیام تو تلگرام)
یا به این همکلاسیهای فارغ از دو جهانم پیام بدم؟نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دوستان یه راهنماییای میخواستم ازتون... ممنون میشم راهنماییم کنید
یه دورهای شرکت کردم که قرار شد استادش اسلایدها و فایلهای تدریسو تلگرام بفرسته(شمارهشا به من داد که گروه بزنم) کی؟ حدود ۱۰ روز پیش...
من همون شب وقتی رسیدم خونه گروهو زدم اولین نفر هم استادهرو عضوش کردم و بقیه بچهها... یسری بچههاهم با لینک دعوت عضو شدن که طول کشید چون سرشون شلوغ بود ولی بعد سه روز همه عضو بودن و گروه تکمیل شده بود.
هیچ کس هم تو گروه هیچ صحبتی نکرد.
تا دیروز که کلاس داشتیم و استاد آخر کلاس به من گفتن که گروه زدی؟ منو عضو کردی؟ و منم گفتم که بله مگه ندیدید؟ گفتن نه من ندیدم/:
و چون عجله داشت دیگه به سرعت جت ناپدید شد و نشد اصلا تلگرامو باز کنم بهش گروهو نشون بدم...
چهارشنبه امتحانه و از همون فایلهایی هست که استاده قراره بفرسته...
منم دیشب پیامی توی پیویش ندادم، گفتم شاید بهش گفتم گروهو تشکیل دادم، میاد سر میزنه و گروهو پیدا میکنه/:
امروز ظهر که دیدم هیچ علائم حیاتیای از خودش نشون نداده توی پیویش رفتم پیام دادم و لینک گروه رو براش فرستادم و گفتم که فایلرو تو گروه بفرسته
و خب بازدیدشم بازه و آنلاین هم شد چندین بار آما سین نزده/:
مشکل اینه که امتحان چهارشنبه فقط صرفا حفظی نیست و ارائه داره و نیاز به حداقل دو روز تمرین کردن و آمادهسازی داره قطعا و من نمیدونم الان چه کنم///:
از یه طرفی هم این همکلاسیهای اسکل من رو مخماند هیچ کدوم هیچ واکنشی تو گروه نشون نمیدن... هیچچچچچ حرفی... هیچی!
نمیدونم من خیلی درگیرم و دغدغهشو دارم یا اینا خیلی بیخیال اند
بنظرتون چه کنم؟
به خود استاده زنگ بزنم یا پیامک بدم (پیامک، نه پیام تو تلگرام)
یا به این همکلاسیهای فارغ از دو جهانم پیام بدم؟به استاد زنگ بزن
-
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A
واکسن برای بیماری آلزایمر!
واکسن آلزایمر با توجه به نتایج خوب فاز قبلی، وارد مسیر بررسی سریع شد. FDA بررسی نتایج فازهای دوم و سوم را با تسهیل و سرعت بیشتر انجام خواهد داد و امید است این واکسن سال آینده میلادی وارد بازار شود.
این واکسن که ACI-24.060 نام دارد؛ با چسبیدن به سمی ترین نوع آمیلویید بتا و مهار آن، جلوی ایجاد آلزایمر را می گیرد.
کاربردش برای کسانی هست که به طور ژنتیکی مستعد ابتلا هستند یا میزان غیرطبیعی بالا از این ماده در مغز دارند.
برای افرادی که دچار آلزایمر شدند هم جلوی پیشرفت بیشتر بیماری رو خواهد گرفت.
برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
پیگیر باش اومد توی بازار اقدام کنی
تا بخواد بیاد بازار ایران، مدتها طول میکشه
Infinitie. A پس یعنی امیدی بهت نداشته باشیم؟
-
-
moBn تا باشه از این رد شدنا
-
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پی وی میگم اینجا نمیشه ....
پی وی بگو
لیست محل وسایل با ارزش هم بفرست زیاد نگردم دنبالشون مرسی -
moBn تا باشه از این رد شدنا
-
نرسیده
-
هیچ کی ندیده
-
nazanin.mirzai حاج خانم خونسرد باش بخشش از بزرگان است ... اره همین ک گفتی ... همین رو انجام بده ... آفرین
_ Reza _ دیروز کلا پِرچه شرم میومد
️
-
اما اشکام همه رو نامه چکیده
داریوش = خواب عمیق -
لونه درده
-
چی بگم
-
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میگم شاید دور باشین تا اومدنتون بقیه برسن.
خب پس شما چیکاره ای؟
مشغولشون کن