هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من : خودشونو جلوم تیکه تیکه کنن رتبه مو نمیگم
فردای اون روز
یه نفر : سلام رضا خوبی ؟
من : سلام رتبم .... شده تراز کل ... شده ظرفیت استانمون ... شده عا راستی حالت چطوره ؟_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فردای اون روز
من : سلام رتبم .... شده تراز کل ... شده ظرفیت استانمون ... شده عا راستی حالت چطوره ؟سلام رضا خوبی ؟
-
اینا چرا مسخرهم میکنن، یعنی چی که شما ذوق ندارین؟
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فردای اون روز
من : سلام رتبم .... شده تراز کل ... شده ظرفیت استانمون ... شده عا راستی حالت چطوره ؟سلام رضا خوبی ؟
-
اینکه تنها تو اتاقم نشستم و از گریه چشام پف کرده
خیلی دردناکه...
#تودلی -
فردای اون روز
من : سلام رتبم .... شده تراز کل ... شده ظرفیت استانمون ... شده عا راستی حالت چطوره ؟ -
اینکه تنها تو اتاقم نشستم و از گریه چشام پف کرده
خیلی دردناکه...
#تودلیزهرا بنده خدا 2
کمکی ازمون برمیاد؟ -
سلام سلام
آره هنو مشهدم
خبلی جایی نرفتیم چون پول نداریم
حرم و پاساژا آرمان و فردوسی و ۱۷شهریور و شهربازی قهزمانان و امشب هلیوم پارکBlue28
باز خوبه خیلی جایی نرفتین. -
منم سه روزه تهرانم؛ تا الآنش تا سوپری رفتهم پفک خریدهم.
-
قلم لمسی برای کار با دستگاه هایی هست که با لمس کار میکنن، مثل گوشی، تبلت یا یه سری از لپ تاپ هایی که صفحه نمایش لمسی دارن. همون کار انگشت رو میکنه، ولی خب راحت تر و البته دقیق تر. قلم نوری ولی یه قلم خالی نیست، خودش یه برد داره. و خب یه سری دکمه روی خودش که با اون برد خودش ست شده و یه سری تنظیمات رو انجام میده. این بردها هم یا صفحه نمایش دارن یا بدون صفحه نمایشن، به لپ تاپ، کامپیوتر یا حتی گوشی وصل میشن(با USB) و اون چیزایی که کشیدی یا نوشتی رو به نرم افزار مربوطه منتقل میکنن.
در کل کاملا متفاوتن، اگر میخوای با گوشی، تبلت یا اون لپ تاپایی که صفحه نمایش لمسی دارن راحت تر کار کنی، یه سری چیزایی هم بنویسی و پایه ای یه سری شکل پایه ای بکشی(چیزی مثل آموزش)، قلم لمسی نسبت به انگشت راحت تره و کارت رو راه میندازه.
اما اگر میخوای کارای طراحی انجام بدی(نقاشی دیجیتال)، یا همین کارا مثل دستی نوشتن رو میخوای روی لپ تاپ بدون صفحه نمایش لمسی انجام بدی(مثل کارای آموزشی و جلسات مجازی)، یا حتی گوشی، ولی نیاز به یه صفحه بزرگ داری(گوشی صفحه کوچیکی داره، نوشتن روش سخته!) نیاز به قلم نوری داری.
البته خود قلم نوری ها هم یا بردشون صفحه نمایشگر داره، یا بدون صفحه نمایشه، طبیعتا با صفحه نمایش کار راحت تره، ولی خب باید پول بیشتری بدی!