هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این ک تازه اومد عکس ی دختر رو پروفش بود
الان چه شد ؟!
واقعا ب مجازی نمیشه اعتماد کرد#تودلی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 تقبل الله حاج کیلین
-
معده درد عصبی دارم اینم دیوونه ام کرده
واقعا حالم خوب نیست
کلافه ام
نمیدونم باید چکار کنم -
ذکر توکل علی الله و لا حول و ولا قوه الا بالله هم خیلی میگم ولی تأثیری برام نداره زیاد ، از درون آشفته ام خیلی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مردم عجیب شدن
به اینکه نمره پایین میگیرن افتخار میکنن
به تینکه شهریور باید برن امتحان بدن افتخار میکنن -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر آیدیم سیفه!
تا یه N تایپ کردم پیدا شد:|| -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate بلی
اگر که بچه ها بخوان چرا که نه ما هم تجربه های جدید مون رو میگیم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر ناراحت میشم این همه مهاجرتو میبینم.هعییی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی خدایا شکرت
-
این پست پاک شده!
-
Blue28
گاهی حق دارن...
وقتی کلی آدم هست که یا بیکارن یا کارشون مرتبط با چیزی که خوندن نیست
باید تو این مسیر کلی سختی بکشن که چی؟...
سخته...
ان شاءالله که درست میشه.. -
اوم...
الان محتاج اون بندم که میگه:
کاش بیام به کربلات و برنگردم( : -
اوم...
حمایت نمیخوام
کاش ولم کنید
همین...
شاید واقعا رفتم...
ولی میام... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 نمیگم حق ندارن
از اینکه حقشونو باید اینطور بدست بیارن ناراحتم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
خدا کنه مصوبه لغو شه ،کاش لغوش کنن
21848/154365