هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 نمیگم حق ندارن
از اینکه حقشونو باید اینطور بدست بیارن ناراحتم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
خدا کنه مصوبه لغو شه ،کاش لغوش کنن
-
پرستو بابایی
+++ ... -
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli
کله جوش(تلفظ دقیقشو نمیدونمما کشک صداش میکنیمهمون کشک و مخلفاته که یه سری استانا دارنش و هرکدوم یه مدل درستش میکنن)هاااااا من عاشق کله جوشم مخصوصا اگه گردو توش باشه:_)
-
Masoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli خب خداروشکر
منم گفته بودم که تدریس میکنم؟؟از اول تابستون فکر نمیکردم خوشم بیاد ولی اومد
الانم تو صحن نجف دراز کشیدم گوشی به دست زیر کولر️جدااا؟ پس دقیقا زندگی همونجایی بردت که باید:_)
عهه، یه ۷ روز دیگه صبرکن منم بیام -
مث قند تو دلم میشی آب
-
شنبه، دوشنبه، چهارشنبه روزای خوبیه
-
باز میگم عزیز من پا رو قلبم نمیذاره
مهربونه و منو اشکمو درنمیاره -
AmirBarsam
نه ️ -
Sharllot اوکی
-
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
AmirBarsam
من نبودم که
مرسی خودتم همینطورعه سحر:)))
به به
آریانا
چطوری خانوم؟ خوبی؟!قربونت عزیزم ت چطوری
مرسییی
خوبم خداروشکر
چه خبر؟شکر
هیچی سلامتیت خبری نیست ت چخبرمنم درگیر تابستون و سعی در مفید گذروندنش و کاهش وزن ️
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منم هری پاتر رفتم دوباره یک سری فصل ها شو دیدم
دیگه در چشم باد ایرانی هست
دکتر خوب (آمریکایش)
معمای ها هم خوب کار کرده باشند احتمال هست دوباره فیلم رو ببینم یک معمایی جنایی و هم طنز بود چند تا ژانر داشت ولی بیشتر معمایی بود
اسمش وینچنزو بود کره ای بود اینم خوب بود
یک سری فیلم هام فقط برای اینکه تو اون زمینه که می خوام هست در حد همون 1بار ببینم کافیه یعنی چیزی که بخوام بفهمم اوکیه دیگه خیلی کم میشه دوباره ببینمشون البته اینکه فیلم غمگین و جنایی و.. اینا هم بوده توش بی تاثیر نیستهااا پس اینایی که گفتی رو میذارم تو لیستم تا ببینم
وینچزو رو زیاد شنیدم تعریفشواره دقیقا کتاب صوتی یک جاهای حکم فیلم سینمای داره مثلا بینوایان که خب داستان طولانی هست این رو اگر صوتی گوش کنید خیلی بهتر کمک می کنه که شخصیت ها و اتفاق ها به خاطر بسپارید تا اخر ماجرا
کلا کتابای فرانسویم این شکلین چون اسما و لقبا زیاد و عجیبی استفاده میکنن فکرکنم آره اینجوری بهتر بشه
عزت شاهی کتاب نسبتا قطوری هست و درباره با رفتار ساواک و زمان شاه هست و درگیری هااو..
من این کتاب رو خودمون داشتیم قبلا به طوری که یک بخش های کمی ازش رو بخوام بخونم ازش یک پیش زمینه تو ذهنم داشتم تا اینکه داخل ایران صدا فایل صوتیش رو دیدم حدود فکر کنم 4 یا 5 ساعت کتاب رو اورده بودند قطعا کل کتاب نبود و مطالب خوبی رو ازش پوش داده بود دیگه منم فرصت غنیمت شمردم برای که وقت نکرده بودم کل ش بخونم فایل صوتیش گوش دادم و خیلی هم خوب کار رو در اورده بودند.
اگر به کتاب ها تاریخ و تاریخ معاصر دوست دارید اطلاعات داشته باشید این کتاب خوبی هستاهااا پس موضوعش اینه، خیلی ممنونم ازت️
اها شما کتاب تو این ژانر خوندید؟ پیشنهاد تون چیه؟
من تو این ژانر مجموعه هری پاترو خیلی دوست دارم، اگه کتاباشو نخوندی حتما بخون یه فضای خیلی خفن تر از فیلشم تجربه میکنی
اخگری در خاکسترم خوندم، چهارجلده قلم خوبی داره نویسندش دیالوگای قشنگیم داره اما روند داستانو بین شخصیتای اصلی نپسندیدم من باب همینم جلدای بعدیشو نخوندم
ولی خب شاید تو خوشت بیاد ازش
پادشاه پریانم خیلی دیدم تعریف میکنن ازش ولی هنوز خودم نخوندمشخب پس اول گواهینامه
بله
اره
دیگه هر طور بشه این تابستونم می گذره
تا جای بشه خوب سعی کنیم از خوب استفاده کنیم که خدا می دونه بعدش چ شودمهمترش اینه که بهت خوش بگذره
-
مردمان گر یکدگر را میدرند
گرگهاشان رهنما و رهبرند
آن ستمکاران که با هم محرمند
گرگهاشان آشنایان همند -
CpR در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه منشن هم از صدف داشتم
مشهدی حرف زده بودی
عزیزم من ویس میخواااممم
ولی مرسی بعد اینهمه مدت یادت بود ️
CpRویس نمیتونم جدی
جذاب نمیشه
قربونت
ولی میدونی کلا وقتی میری مشهد مرداو پسرای مشهدی واقعا قشنگ حرف میزنن
من خودم یکی از عادتای بدم اینه ی دفه ای میبینی زل میزنم ب طرف و گوش میدم طرف فک میکنه چراغ سبزی چیزی دارم نشون میدم
ی بار تو فکر این بودم ک برات از مشهدی حرف زدنشون ویس یگیرم
ینی کلا ب یادتم 🥹
عا یعنی توام اون لهجه غلیظ رو نداری
عزیییییزمممم 🥺🥲️
مرسی مرسی خوشحالم کردی
خودت چهخبر؟! خوبی خوشی؟
کنکور داشتی امسال؟ -
هر که با گرگش مدارا میکند
خلق و خوی گرگ پیدا میکند -
گرگها همراه و انسان ها غریب
با که باید گفت این حال عجیب؟! -
من، رویایی دارم