هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
️
️
-
بابونــــه عه یعنی با دوربین عکاسی خوب درنمیاد؟
آخه شب هم یه حالتیه همه چی تار میوفته یا مثلاً اگه با فلش عکس بگیری توی شب، چشم رو سفید میکنه انگار برق ازش زده بیرون شبیه تسخیر شده ها میشه آدمE.B.BUTTERFLY نه منظورم آیفون و دوربین عکاسیه
اره با فلش که بد میشه -
من دو تا عکس از ماه گرفتم با گوشیم انقدر زیبا و واضح افتاده که نمیتونی فرقش رو با لامپ مهتابی تشخیص بدی...
E.B.BUTTERFLY بفرستشون
-
Nilay
بهتری سارا خانم؟ -
Nilay
بهتری سارا خانم؟بابونــــه بهتر که آره بهترم اما هنوز با خوب فاصله دارم🥲
تو خوبی؟ -
Nilay
بهتری سارا خانم؟ -
Rover
اشتبا میکنی
مرور متن زیستو زمین شیمی نکنی ضرر میکنی
الان جامع استرستو زیاد میکنه اگه درصد برات مهم باشه@خسته
اصلا و ابدا حوصله مرور زیستو ندارم. ترجیح میدم بر اساس اون چه که میدونم پیش برم.
یعنی الان کتابو باز کنم بزارم جلوم میدونم که تا دو سه هفته بعد کنکورم نمیبندمش (کمال گرایی بهم اجازه نمیده.)
ولی زمینو قراره مرور کنم.
بهتره دیگه شروعش کنم ممنون که یادم انداختی. -
Rover ببین یه احتمالش هست که چشمی آب میریزی
دقیق با قاشق آب جوش بریز
ببینم اگه قهوه فوری گیرم اومد یه بار دیگه امتحان میکنم.
-
Rover همه استخرا همینه ولی خب تو شیمی میخونیم ...پی پی امش خیلی کمه قطعا و خب ضد عفونی میشه ولی خب اگه میخوای یچیزی میگم تا اخر سال یبارم نری...
-
Rover
من خیلی خیلی خیلی وقت پیش تو رویای بلند 1 دیدمش بعدش تو از ستاره ها امدی، قدرت بازیگریش عالیه -
mr.vinyzo
همینجوری شم دو سه سالی میشه که نرفتم شایدم بیشتر از وقتی معلم ریاضیمون گوش میانیش قارچ گرفت! بخاطر استخر رفتن و خیلی عذاب کشید بنده خدا
دیگه حتی از نزدیکی اونجا هم رد نمیشم. -
Zaahra._.. در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Rover
میشه اسماشونو بگیییچشم میگم .
من فقط بالرینو دیدم
خیلی خوب بود ... و غمگین
یکیشم فک کنم نام من باشه؟
بله. همونه
دو تا بالایی از چپ به راست
بالرین و وینجنزو عه
دو تاپایینی از چپ به راست
نام من و قهرمان ضعیف کلاس -
در جوامع سنتی، بعد از برپایی ویترین پر آب و رنگ مدرنیته در کوچه و خیابانشان، غرب گرایی چنان جوانان آن جامعه را، با ولع و افراطی عجیب به سمت تقلید ظواهر لیبرالیسم می کشاند که انسان حیرت می کند.