هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واکنش صادقانه من بعد از اینکه یک ساعت روی یه برنامه ای که همش ارور میده وقت گذاشتم و بعد از به نتیجه نرسیدن، میدمش به هوش مصنوعی و اون تو دو خط، یه برنامه تمیزِ بدون ارور تحویل میده :_)))
-
اوهههه
من یک پیام رو برای همه فوروارد میکنم
همین عید امسال به یکی از استادام عید رو تبریک گفتم و در ادامه گفتم امیدوارم سال خوبی در کنار همسر محترمتون داشته باشید.
بعد من خنگگگگ حواسم نبود همین پیام رو به یکی دیگه که مجرد بود فرستادم و آبروم رفت🥲 -
این خیلی خوبه! من اوایل که اومده بودم اینجا، همه چی برام عجیب بود. سر همین سوتی های بدی دادم
یادمه یه بار دستم خورد یه بنده خدایی رو اینجا مسدود کردم و تازه بعد از چند روز متوجه شدم. یه بار دیگه هم محض امتحان کردن رفتم پی وی ایشون Michael Vey و نمیدونستم اعلانش برای شخص مقابل هم میره
واقعا از خجالت آب شدم. ولی بدتر از همشون این بود که اشتباهی دستم خورد یک نفر رو دنبال کردم و برای اینکه سوءتفاهم نشه دیگه آنفالو نکردم
E.B.BUTTERFLY اشکال نداره پیش میاد
پرنیا هم که دختر خوبیه، احتمالا از پیامت استقبالم کرده -
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نه میخوام دوباره کنکور بدم اینبار یکم متفاوت تر فعلا انتخاب رشته می کنم
آها. متوجه شدم
امسال هم البته فرصت انتخاب رشته که دارید.می تونم رشته ای که میخوام قبول شم و هم از کل دوران جوونیم لذت ببرم.
خیلی خوبه
اینکه علاقه و مصلحت اندیشی برای آینده، روی هم منطبق بشن خیلی شانس بزرگیه -
مامانم با خاله ام حرف میزنه
صدای گریهی نینیش میاد🥺
کوچولووووو -
موهامو کوتاه کردم
این مدلی خیلی کیوت شده
یکم با این فرق داره گفتم زیاد کوتاه نکنه تا گردنم باشه. -
Reza-H
متوجه شدم که باید سال پیش هم همین روند رو پیش می گرفت سال گذشته هم رتبم بد نبود باید انتخاب رشته میکردم.
به جای منطقی فکر کردن فقط با حرف بقیه پیش رفتم اینبار دیگه میدونم دارم چی کار میکنم.Rover
چقدر حیف که بعد حتی یک سال متوجه بشیم که مسیر قبلیه مناسبمون نبوده
و چقدر خوب که بعد فقط یک سال متوجه بشیم که مسیر قبلیه مناسبمون نبودهان شاء الله اون چیزی که دوست دارید بشه در سال پیش رو
و البته مفید باشید -
ای کاش میتونستم بهت بگم دلم برات تنگ شده این چن روز درست و حسابی حرف نزدیم.
-
بیکارم ولی هیچ وقت دلم نمیخاد برگردم به اون روزا
-
ولی خب خاک تو سر من