هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
خب رژیمی که خودم استفاده میکنم توش فقط کالری های مفید هست مثلا برای صبحونه کره بادام زمینی و تخم مرغ و انواع مختلف سالاد رو پیشنهاد داده هم کالریشون زیاد نیست و هم برای مایی که بعدش ورزش میکنیم انرژی کافی میدن
برنامه مانکن رو که من خودم استفاده میکنم ولی یه سایت دیگه هست که امین قسمتی (مدلینگ و فیتنس کار ) پیشنهاد میده کارش همینه که محاسبه میکنه بر اساس فعالیت روزانه و وزن و قد و... چه میزان کالری روزانه ای باید دریافت کنی.@NO-077 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب رژیمی که خودم استفاده میکنم توش فقط کالری های مفید هست مثلا برای صبحونه کره بادام زمینی و تخم مرغ و انواع مختلف سالاد رو پیشنهاد داده هم کالریشون زیاد نیست و هم برای مایی که بعدش ورزش میکنیم انرژی کافی میدن
برنامه مانکن رو که من خودم استفاده میکنم ولی یه سایت دیگه هست که امین قسمتی (مدلینگ و فیتنس کار ) پیشنهاد میده کارش همینه که محاسبه میکنه بر اساس فعالیت روزانه و وزن و قد و... چه میزان کالری روزانه ای باید دریافت کنی.
مرسی🫂
-
-
@NO-077 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برنامه مانکن رو که من خودم استفاده میکنم ولی یه سایت دیگه هست که امین قسمتی (مدلینگ و فیتنس کار ) پیشنهاد میده کارش همینه که محاسبه میکنه بر اساس فعالیت روزانه و وزن و قد و... چه میزان کالری روزانه ای باید دریافت کنی.
مرسی🫂
-
️
-
قبلاً معتقد بودم زیبایی تعریف میشه توی موهای سالم و طبیعی ، دندون های سفید و پوست صاف ولی خب حس میکنم آرایش کردن میتونه جالب باشه اینایی که گونه و بینی شون رو سرخ میکنن...صرفا جهت تنوع...
Zahra2020 -
Akito
من دار از آپارات فیلم میکاپ میبینم و به قدرت بالایی میرسم .... اگه کاوایی هات میکاپ نیاز داشتن بگو
بیان پیش خودم
هویججج من آخرین استفاده ام از آپارات آموزش تعمیر زیپ بود
-
واقعا کارش خوبه
دروازه بون خیلی خوبی دارند -
1 بار دیگه هم گرفت
-
خیلی خوب جمع می کنه دید باز
-
تحلیل گر المپیک فقط خودت
بقیه اداتم نمیتونن درارن -
بچه ها کشتی زمانش رسید