هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وای چه قدر بد🥲
طفلکی نمیدونم گریه کنم یا بخندم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 من ک نخندیدم
-
مرضیه نبود؟
خب پس کارما به من کار نداره -
برای کسایی که ندیدن اینه کارنامش، دیگه سانسور هم نکردم چون به هر حال همه جا پخش شده سانسور کردن لازم نداره:
-
خطای چشم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رشته ش انسانیه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدبخت فلک زده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بحث راضیه مرضیه میشه یاد این آیه قران میوفتم که توی عربی مون هم بود
يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلى رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً
ای نفس به آرامش رسیده، برگرد به سوی پروردگارت درحالی که راضی هستی و مورد رضایت قرار گرفته ای
یعنی اگه بگن از کل قرآن یه آیه انتخاب کن که خیلی دوست داری، من اینو انتخاب میکنم
جالبه که الان این آیه تناسب خاصی هم با وضعیت راضیه داره -
وای همه اطلاعاتشم هست چه بد:(
-
نمیدونم چرا
ولی انقد خستم
که بزور چشمام رو میتونم باز نگه دارم
-
سوتی هرگز مرا ترک نخواهد کرد
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor منم
-
@Comrade_Bayat ای وای
خدا صبرت بده راضیه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor منم ...مهمونیم جایی اومدم تو اتاق
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیچاره قیافش هم چقدر نگرانه
انگار داره میگه توروخدااااا کارنامه مو بابام نبینه
تروخدااااااا مامان به کسی نگو،کارنامه مو فقط نشون تو میدما.... -
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
این داستان : کارنامه -
Akito
خیلی خندیدم با جوابی که نوشتی
فقط از کارماش میترسم
3321/134612