هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@xanom
دوستم دانشگاه ایران میخونه ، تعطیلات تابستون برگشته خرم آباد قراره باهم بریم باشگاه
پارسال ۳۰ کیلو کم کرد -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۷ و نیم
-
چرا پیامای کاظمی با سوالی که ازش میپرسم نمیخونه
هی میخونم فکر میکنم چیزی متوجه نمیشم
میگم تغییر کرده میگه نه 25 صدم افزایشی
خب یعنی تغییر کرده دیگه
-
کامرد خیلی نامردی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat هعی فرشاد
البته بچه های قلمچی اینجوری صدا میزنم
-
Zahra2020
اگه میتونید یه چند لحظه بیاین پی وی یه سوالی ازتون داشتم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@xanom
شاید برای سلامت
و البته یکمی وزن کم کردن
همممم
۷ و نیم خیلی پرطراوت تری
ولی خب یه مدتها که تنظیم خوابم بهم ریخته ۵و نیم میخوابم ۱۰ بیدار میشم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist هعی یوسفی ....تغییر یعنی یک نمره حداقل اضافه بشه ...۲۵ صدم زبان ک ب همه اضافه شده هیچ....اون ۲۵ صدم ادبیات رو ب چ دردم میخوره ....من واقعا شیمی رو درست صحیح کردم ...هرچی فکر میکنم نمیدونم حس میکنم شانسی بوده ...چون الان با ی دانش آموز انسانی صحبت کردم مجموعا ۶ نمره بهش اضافه شده ...تغییر یعنی این
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra2020 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
آها
0.25 ادبیات خیلی کارسازه دست کمش نگیر
شیمی اگه بیرون کادر نوشتی یعنی منطقه نارنجی(فکر کنم بهش این اسمو میدادن) رد کردی و وارد منطقه قرمز شده و اونجا اسکن نمیشه -
هویج دست و دلباز شدی لایک میکنی
-
@Comrade_Bayat
تو اس یه پیام به من بده -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صلح نامه امضا کردم
Akito
369/148001