هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رابطه ها زمانی متزلزل میشه که یک طرف تو رابطه ندونه از رابطه چی میخواد ...نمیدونه چرا تو رابطست برای همون موندنش فقط برای عذاب طرف مقابلش محسوب میشه ...
تو رابطه ها سرد عمل میکنه دست و پاشو گم میکنه و نمیتونه رابطه رو هندل کنه ...اگر توی رابطه دوستی یا عاطفی اینجوری هستین خودتونو ازش بکشین بیرون و دوستتون یا پارتنرتونو بخاطر بودن باهاتون عذاب ندین یا اینکه هدفتونو از رابطه پیدا کنین و هندلش کنی و با مدیریت رابطه بهش رسیدگی کنین...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهتریننن جا برا پنهان کردن دسبند طلا
🥲
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
این وایب همون آهنگ (( دوست دارم زندگی رو)) نمیده؟
اجرای آهنگ 3.6.5 از EXO در ژاپن با زیرنویس فارسی https://www.namasha.com/v/TBDuNEoj/اجرای_آهنگ_3_6_5_از_EXO_در_ژاپن_با_زیرنویس_فارسی
@NO-077
Michael Vey -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه عا این خوبه
تازه افسر هم هستدقیقا چون افسره
دست به دست هم برید سرکار و برگردید -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
رباتهای چت ناشناس تلگرام هک شدند
رباتهایی که برای ارسال و دریافت پیام ناشناس در پیامرسان تلگرام استفاده میشوند، امن نیستند و ممکن است اطلاعات خصوصی شما را ذخیره کنند. امیرمحمد صفری که در حوزه امنیت شبکه فعالیت دارد، در شبکه اجتماعی ایکس میگوید با نفوذ به سرورهای ۳ مورد از این باتهای ناشناس با بیش از ۱۴ میلیون کاربر، به بیش از ۴۷۰ میلیون پیام متنی، ۱۱ میلیون عکس و ۳ میلیون ویدیوی ذخیرهشده دست یافته است.
یاشار شاهینزاده، متخصص امنیت، نیز در شبکه اجتماعی ایکس میگوید ظاهراً این باتها ۲ ویژگی نگرانکننده داشتهاند: فلگکردن کاربران توسط صاحب بات برای آگاه شدن از ارسال پیام توسط آنها و امکان دریافت تمام پیامهای ناشناس کاربر با واردکردن یوزرنیم تلگرام.
درحالحاضر، دیتابیس این ۳ بات تلگرام حذف شده و خود رباتها نیز از کار افتادهاند اما مشخص نیست که آیا بکاپی از این اطلاعات وجود دارد یا خیر. به گفته شاهینزاده، توسعهدهنده این باتها در یکی از ۵ شرکت برتر ایران مشغول به کار است.
-
بهتریننن جا برا پنهان کردن دسبند طلا
🥲
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهMatin Mousavi 1 این کیف میده برا گاز گرفتن
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من همینجوری فالوت کردم مثل بقیه که فالوشون دارم...
-
این وایب همون آهنگ (( دوست دارم زندگی رو)) نمیده؟
اجرای آهنگ 3.6.5 از EXO در ژاپن با زیرنویس فارسی https://www.namasha.com/v/TBDuNEoj/اجرای_آهنگ_3_6_5_از_EXO_در_ژاپن_با_زیرنویس_فارسی
@NO-077
Michael Veyهویججج چرا میده
-
عه اکسو
-
عه چانیول
-
دکمه اسکرولش کم کم داره از کار میفته
-
Matin Mousavi 1 این کیف میده برا گاز گرفتن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam نان باگت، خیارشور، گوجه، سس
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist یه موس خوبم نیست که بخیریمش..
-
@AmirBarsam نان باگت، خیارشور، گوجه، سس
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@AmirBarsam سلام از آریانا خبر داری؟
-
Blue28
ارهههههه -
@AmirBarsam آهان دمت گرم.خیلی وقته نیمده امیدوارم خوب باشه
-
من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمی کنم. این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.
عقاید یک دلقک - هاینریش بل