هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito راستی بهت گفته بودم؟ هارتس آف آیرون یه مدی داره که فکر کنم خوشت بیاد، خیلی مد معروف و بزرگی هست، میاد همه چیز رو توی بازی از عکس رهبرا و فرمانده های ارتش بگیر تا فایلای صوتی انیمه ای میکنه، اسمش world of anime عه.
-
_ Reza _replied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _
انتخابای دانشگاه و رشتهٔ خودتو انجام بده رضا... و منتظر نتیجه بمون.
بارها گفتم... توی این مدت باید استراحت کنین فقط...
شما اگه برید دانشگاه، فکر الآنتون به درد نمیخوره.
اگه نرید دانشگاه، باز اینکه این مدت استراحت نکردین براتون عذابآورترش میکنه...دانیال جان تا رتبه نیاد نمیشه هیچکاری کرد فقط میشه احتمالات رو در نظر گرفت و دربارشون تحقیق کرد ممکنه نتیجه بهتر یا بدتر بشه اگه چیزیو در نظر بگیری ممکنه بخوره تو ذوقت واسه همین چیزیو قطعی ب کسی اعلام نکردم
اره استراحتمو کردم فول انرژیم -
danial hosseinyreplied to _ Reza _ on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
اشتباهه. تو که براساس رتبهت نباید انتخاب کنی. تو باید براساس این انتخاب کنی که چی رو دوست داری و تا کدوم شهر حاضری دور از خانواده برای تحصیلش بری. خانواده چقدر راه میان. به اینا باید فکر کنی... نه براساس رتبهت فکر کنی. -
من نمیدونم به چه زبونی به خانواده بگم هنوز حتی رتبه هام نیومده
من نمیدونم چطور اون شخص
از الان پزشکی قبول شده
خداااا -
یعنی چی آخه
چطوری وقتی هنوز رتبه ها نیومده که انتخاب رشته کنی پزشکی قبول شدی -
_ Reza _replied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _
اشتباهه. تو که براساس رتبهت نباید انتخاب کنی. تو باید براساس این انتخاب کنی که چی رو دوست داری و تا کدوم شهر حاضری دور از خانواده برای تحصیلش بری. خانواده چقدر راه میان. به اینا باید فکر کنی... نه براساس رتبهت فکر کنی.من ک دندون رو دوست دارم اگه قرار باشه اینو برم ک باید دوباره پشت بمونم نمیگم توان خوندن دوباره رو ندارم ...من امسال نمراتم بد نشد ولی تراز سوابق خیلی پایینی بهم داد ... بیشتر از نشدنش اونم نه بخاطر خودم بخاطر سنجش و کارای جدیدش میترسم حالا گیریم مصوبه هم بردارن مثل روال قبل بشه کنکور و عمومی بیاد جزوی از کنکور بشه کی میخواد تستی بخونه خیلی چالشش زیاد میشه اگه همون اول مصوبه نبود میشد فکری راجبش کرد
-
هوووووووووووووومممممممممممممم تا ابد
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
نمیشه واقعا نمیشه -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جمعه رتبه ها میاد و من جمعه خونه عموم دعوتم
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این فوبیام بود که به حقیقت پیوست اصلا عاااالی
-
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
🦼️
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
-
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
-
اینقدر خانواده میگن الان همه چیز اومده تو هیچی نمیگی
خودمم شک دارم هی سنجش چک میکنم
شاید من نمیدونم و نتایج اومده -
AmirBarsamreplied to AmirBarsam on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18 پسر خاله پدرته؟
حس میکنم دلخوری پیش اومد
اگه چیزی گفتم ناراحت شدی ببخشید
Anzw 18 -
هربار ک میگن تراز سوابق رفته رو بروزرسانی امید دنیا میاد تو دلم همه بدنم از هیجان بیشتر شدن ترازم میلرزه و میرم رو سایت اون قبلیه رو ک میبینم دنیا اوار میشه رو سرم ((:
-
AmirBarsam نه یه چیزیِ مامانبزرگمه
نمیدونم پسرخاله ی مامانش، نوه عمهی مامانش یا ی همچین چیزی
41978/134392