هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny من اینو تمامن باور میکنم
چون برای خودمم اتفاق افتاده
یکم درجش پایینتر بوده فقط -
بعد سه سال یه گزارشم بخوریم. طوری نیست.
-
من صرفا براساس تجربههای زیستهم و باورای ذهنیم، عقیده دارم که این مسائل وجود دارن...
تو هم میتونی باور نداشته باشی -
danial hosseiny خوندم، به نظرم پاک کن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینم از ظرفای امشب=/
-
danial hosseinyreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
من این پیام رو مینویسم ولی ممکنه گزارش بخوره. نظری ندارم
اون موقعی که توی رابطه بودم، خواب دیدم که رفتم پیشش، روی تخت دراز کشیده بود. من لبهٔ تخت نشستم، بیدار شد. چشماشو باز کرد. پیشونیشو بوسیدم. کنارش دراز کشیدم، بغلش کردم، اون چشماشو بست... منم کنارش خوابیدم.
اینا همه توی خوابن.
صبح بیدار شدم و خوابم رو برای خودم توی تلگرام و کانالی که دارم و برای خودمه... یادداشت کردم... صرفا چون قشنگ بود.
و اون ساعت تقریبا دوازده بیدار شد، با کلی ذوق و شوق...
نوشتش که واااای دانیال...
من خواب دیدم روی یه تختی خوابیده بودم، چشمامو باز کردم، تو نشسته بودی لبهٔ تخت، پیشونیمو بوسیدی... کنارم دراز کشیدی و... -
من مثلا میدونم که توی اتاقم یه از ما بهترونی هست که منم باهاش مشکلی ندارم کنار همدیگه زندگی داریم میکنیم.
ولی خب نمیتونم اینو به تو ثابت کنم ️ -
danial hosseiny میگم نظر شخصی خودمه، ولی برای اینکه بفهمی من رو کسی نمیتونه قاننع کنی: این چیزایی که میگی رو هم از خیلی ها خیلی شنیدم، شاید هم درست باشن نمیدونم، ولی باید کامل از شرایط و همه چیز اون موقع که شاید حتی خودشون هم یادشون نیاد آگاه باشم تا بتونم کامل باور کنم.
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
باشه تایپ میکنم ولی یکمی طول میکشه... -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گریه کردن...
هیجاناتتان را تعدیل میکند
گریهکردن را اغلب با احساسات منفی مرتبط میدانیم، مثل اندوه و تنهایی و خشم؛ اما انسان وقتی احساس ترس، شادی و نگرانی میکند نیز گریه میکند. به همین دلایل گریهکردن میتواند کمک کند از نظر هیجانی تعدیل شوید. -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to مِهردُخت on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate وای
کلا هر کی می میره تو فامیل و آشنا خوابشو می بینم حتماا
-
danial hosseinyreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
من میتونم برات خاطراتی رو روایت کنم که یه جورایی به این چیزی که میگی شک کنی... و بیشتر بیای به این سمت که اونچیزایی که لزوما در چارچوب علمی درک نمیشن، نمیتونن خرافه باشن. -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گریه کردن...
آرامش را برایتان به ارمغان میآورد
وقتی گریه میکنید سیستم عصبی پاراسمپاتیک شما فعال میشود. سیستم عصبی پاراسمپاتیک به بدنتان کمک میکند غذا را بهتر گوارش کرده و بهتر استراحت کنید. هر علامتی از استرس، مثل معده درد و بیقراری میتواند بعد از چند دقیقه گریهکردن تسکین پیدا کند. -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to مِهردُخت on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate وای حالا من بچه ی یکی از فامیل رو خواب دیدم تو خواب اسمش نیایش بود
من حتی جنسیت بچه رو هم نمیدونستم به کسی چیزی نگفتم وقتی بچه به دنیا اومد شنیدم اسمش رو گذاشتن نیایش
برگاممم
من یدفعه خواب دیدم رفتیم مهمونی و تو اون مهمونی یه فامیل فوت شده بود
گفتم عه شما مرده بودی اینجا چیکار میکنی خودم اومدم سر ختم اینا
گفت اومدم سر بزنم بعدش باید برگردم
اون شب از ترس خوابم نبرد واقعا
پست 135441 از 140282