هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to M.ba78 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78
من ۱۴ سالمه و متولد ۱۳۸۵ ام فقط نمیدونم چرا همه بهم میگن امسال ۱۹ سالم میشه •-• -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
واقعا؟
دمت گرمقربونت ️
دونه دونه که شد کافیه ،نزار بیشتر سرخ شه چون می سوزه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سالی که کنکوری شدم ۱۶سالم بود الان ۱۸ام تموم شده هنوز از کنکور معلوم نیست بیرون اومدم یا نه.انگار صدسالع تو این منجلابم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.ba78 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 چه بحرانی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
من ۱۴ سالگی تئاتر رو ول کردم شروع کردم برای کنکور خوندن و بخاطر کرونا و کنکور خودم رو تو خونه حبس کردم ( حالا زیادم درس نمیخوندم فقط خودم رو حبس کرده بودم )
الان تو اون سن موندم
حتی وقتی میخوام لباس بخرم هم دچار بحران میشم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 چی گفتیبگووو
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 عههه بگو
-
Blue28 انگار بزرگ شدی ولی قابلیت پذیرششو نداری
انگار مستقل شدی ولی ذهنت میخواد همون لوس و ننر همیشگی بمونه
انگار هنوز یه چیزارو تجربه نکردی یعنی فرصتی براشون نداشتی ولی الانم برای تجربه کردنشون خیلی دیره
انگار فرصت ازمون و خطا ازم گرفته شده -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تو خواب نمی دونم چرا حرف میزنم:/
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
من حتی پارسال افسردگی گرفته بودم -
پرستو بابایی وای این خیلی بده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انسانهای شبهروشنفکر!
-
امان امان از دل من
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من داد میزنم:))
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Estelle on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@2076
ایدول یا مدل ؟
47592/141451