هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی خوبه مثبته
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اللهم رزقنا حرم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
من ۲۴/۷ الاخونه آنلاینم و این اصلا خوب نیست ://
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Gharibe Gomnam on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor
اولی رو خودم گوش میدم دلم می خواد خواننده شم ،نظر تو چیه ؟ -
اگر میشد صدا را دید،
چه گلهایی! چه گلهایی!
که از باغِ صدایِ تو، به هر آواز میشد چید!
اگر میشد صدا را دید... -
عجب.
-
@Sally
وینچنزو واقعا قشنگ بود
فقط اونجا که میگفت پیتزاهات مزهی اشغال میده -
اخی
-
mr.vinyzo
چرا انقدر محبوب شد واقعا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
صبر کنم ببینم
تو مگه تولدت ۵ مرداد نبود ؟ یا من اشتباه یادم مونده؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تظاهر به حال خوب خیلی وقتا کارسازه:)
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to oatkbo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
سن جالب و کاربردی ایه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Anzw 18 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
دیدی اشتباه کردی ؟حالا هی بیا منو مسخره کن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Anzw 18 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Mehrsa 14 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
آها متشکرم ازتون -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Gharibe Gomnam on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
مبارک باشه تولدش
خواهر من داره دندون جدید در میاره و خب کلافه م کرده ،پبش هیچ کس نمیره جز خودم و وقتی هم میاد مدام بهونه می گیره
یعنی همش باید باهاش بازی کنم و گرنه گریه می کنه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
من همیشه:
Zahra2020
پست 143621 از 146244