هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پارسال ۲۶ ۲۷ مرداد بوده رتبه ها اومده
الان ۶شهریوره هنوز نیمده.. -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
نه ۱۷ مرداد بود -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_
سلامم
میلادت مبارکا باشه آقا میلاد
برسی به همهی آرزوهاتممنونم از لطفت
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to M.ba78 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 طبیعیه
همه همیشه برای نتایج کنجکاون -
کیک باقلوا میخوام
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حدس خودم اینه فردا صبح یا ظهر تک رقمی ها میان و همون شب یا فرداش، رتبه ما
-
این حجم از قربون صدقه رفتنا برا پاییز رو نمی فهمم
هودی هات چاکلت بوت برگای زرد هوای خنک لباس چارخونه
همه اینا قشنگن ولی باور کنید اون سرماخوردگی و آنفولانزای مسخره اش همه رو می شوره می بره:))))))
خیلی زکام دوست دارین؟ -
از بیرون دارم میام خونه
و هنوزم رتبه ها نیومد.. -
Michael Vey فکر نکنم امروز بدن
گفتن اخه بعد مهلت انصراف فرهنگیان -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Anzw 18 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Anzw 18
فک کن سرما خوردی هوا هم گم انگیز و بارونیه بخاری رو میبینی دلت میخواد بخوابی ولی باید درس بخونی -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این حجم از قربون صدقه رفتنا برا پاییز رو نمی فهمم
هودی هات چاکلت بوت برگای زرد هوای خنک لباس چارخونه
همه اینا قشنگن ولی باور کنید اون سرماخوردگی و آنفولانزای مسخره اش همه رو می شوره می بره:))))))وسط تابستونم والا میشه سرماخورد .
گرما 47 - 48 درجه ای که من دارم تحمل میکنم میخوام اصلا نباشه بهترین فصل فصل سرماست بخدا -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حدس خودم اینه فردا صبح یا ظهر تک رقمی ها میان و همون شب یا فرداش، رتبه ما
رنجش گفت هفته اول شهریور نتایج میاد
اما در واقع منظورش هفتمین روز شهریور بوده
هرچند من فکرمیکنم هشتم بتونیم ببینم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _MILAD_ on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
49668/137465