هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بابونــــهreplied to مِهردُخت on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
@Venus655
-
@_maya
-
واقعا من الان یه تولد بهتر میخوام بهم خوش نمیگذره اصلا
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داوطلبین فرهنگیان استان لرستان!
با توجه به اصلاح نمرات ارزیابی شایستگی معلمی برخی از داوطلبان استان بومی لرستان توسط وزارت آموزش و پرورش، لطفاً مجدداً کارنامه فرهنگیان خود را از طریق آدرس my.sanjesh.org ملاحظه فرمائید.
-
-
@Homayoun در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_
تولدت مبارکفکر کنم فقط این تو رو خوشحال میکنه
شآید باورت نشه پول نقد قبول نمیکنم کلا میگم بزنن حساب
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Hamid.s on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
_MILAD_
بزنم حساب؟
2 هزارتومن بزن به حسابم
الان برات کارت به کارت کنم به عنوان کارمزد ازم 2 هزار کسر میکنه
5645-6980-2455-1196 -
تا اطلاع ثانوی خنده های من حکم خنده های آقای همساده رو داره
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو رو خدا بگو آره 🥺
-
@Homayoun همه اینجا خسیسن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
تیم المپیاد ایران قهرمان جهان شد؛ ۵ مدال طلای نجوم و اخترفیزیک بر گردن دانشآموزان
دانشآموزان ایران موفق به کسب ۵ مدال طلای المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک شدند.
«حنانه خرمدشتی»، «آروین رسولزاده»، «محمدمهدی کشاورزی»، «آریا فاتحکرداری» و «علی نادری لردجانی»،
نمایندگان ایران در هفدهمین دوره المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک، هریک موفق به کسب مدال طلا شدند تا ایران با این نتیجه درخشان در جایگاه اول بایستد.
به گزارش خبرگزاری مهر این مسابقات به میزبانی سازمان IOAA از ۲۷ مرداد تا ۶ شهریور در برزیل برگزار شد و بیش از ۲۵۰ دانشآموز از ۵۷ کشور جهان در این مسابقات شرکت کردند
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش امشب بخوابم فردا صبح پاشم ببینم نتایج اومده سایت هم خلوته
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
-
فرصت خوبی رو از دست دادی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و سوالی که همچنان بی دلیل تو ذهنم میچخره
اگه حتی با اینکه ترازم بهتر شده، رتبه ام مثل پارسالم بشه چی؟ -
چه بادهای شدیدی
49621/140275