هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://pin.it/53RMbnLjX
این خواهر برادر واقن کراشن
Anzw 18 -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
هعی...
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Anzw 18 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Anzw 18
من تا حالا این موضوع رو ننشنیده بودم
البته شاید باشه اینی که میگین ولی به خاطر کارمزد سنگینش بعدش طرف از پسش برنیاد
بعد هفت سال تازه یه معضل شروع بشه -
f.nalist یه چیز جالبی درباره یکی از بچه های مدرسه مون شنیدم که نمیدونستم دقیقا شرایط چجوریه و راحت میشه اینکارو کرد یا نه
خانواده دختره از نظر مالی چندان شرایط عالیی نداشتن خب (پدرش دبیر بود ولی خب نه از این دبیرا که جدا کلاس کنکور و اینا برگزار کنه فقط حقوق اصلیش بود و مادرش هم خانه دار بود)
آزاد قبول شد... یکی دو ترم پول شهریه رو جور کردن دادن ولی برا باقیش دختره از دانشگاه انگار وام گرفته پرداخت کرده شهریه رو الانم که دیگه شروع به کار کرده داره قسطاش رو میده -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
من که شخصا دیگه کاری باهاش ندارم
چون ترمی یه میلیون تومن هم باشه طبق چیزایی که بهت گفتم به حال من فرقی نیمکنه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 ...اهوم دقیقا ...
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Ainoor on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor
تحقیق که کردم سال قبل ماکسش 35 میلیون ترمی بوده
و این هم هستش هزینه کتاب رفت و آمد و خوابگاه آزاد و ..... -
الان پردیس هم کلاسی من ترم دو با خوابگاهش انقد نداد..
-
نمیدونم به نظرم ریسکیه اگه یه نفر این پول براش عادی نباشه و نتونه راحت بپردازه بره آزاد، چند سال هم روی خودش خیلی فشار میاد، هم روی خانواده، فکر نکنم بتونه حاضر بشه تخصص هم بخونه، چون فشار بیشتره، جوری هم که من از پزشک های عمومی و دندون پزشکا شنیدم اینجور نیست که همشون به درآمد بالایی برسن.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Anzw 18 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
منظورتون از شرایط وام آزاد چیه؟
پست 143741 از 147932