هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@هویججج شکلات اره
ولی این سیرابیههه -
بعل.. همچنان رتبه هم ک اصلا انگار ن انگار️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya
-
من بعد از ظهرا اصلا نمیخوابم
حالا یبار ک چشمام گرم شد
این گوشی زنگ خورد
سردرد دارم الان -
Akito
به سلامتی
کوه ها که پر از درخت انجیر هستند رو دید دیگه؟
احتمالا از کمربندی شهر رفتید -
اخرین بروزرسانی سایت تغییری نکرده
هعیق -
هر ترم دانشگاه 3 ماه هست؟
-
danial hosseinyreplied to _ Reza _ on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
اگر ارتفاع رو، یه زمینِ پست (دره) درنظر بگیری، اونوقت به ارتفاع سقوط خواهی کرد... -
وارد بحث اینکه کلا درونگرایی و برونگرایی فقط اجتماعی بودن افراد رو تعیین نمی کنن و تو خیلی رفتار های دیگه نقش دارن نمیشم.
حرفم اینه دیگه به هر حال یک سری آداب پایه تو روابط اجتماعی و طرز برخورد با دیگران هستش که به عنوان یه مهارت واجب و خیلی ساده باید بلد باشیم همه مون که اگه رعایتشون نکنیم دیگه نمیشه انداخت گردن درونگرا بودن، اونموقع میشیم "بیشعور"! -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Anzw 18 حتی یکم بیشتر هم باید باشه
طرف خجالتی هم باشه در حد معمولی باید بتونه در جامعه برخورد مناسب داشته باشه
-
Michael Vey شب چک کن داداشم فکر نکنم تا اونموقع خبری بشه
میدونم سخته ولی تا اونموقع یکم دور بمون ذهنت آروم بشه یه کوچولو:) -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونموقع میشیم "بیشعور"!
و منی که جواب منشن دیشب آینازو هنوز ندادم
-
میشه گفت 1 چهارم کتاب پیش رفت
نمی خوام زود تموم بشه
اگرنه چند ساعت دیگه تموم ه بعد هی باید برگردم دوباره یک جاهاشو بخونمحیف که کتاب باید تحویل بدم ولی عجب مطالبی بیان شده داخلش
و فکر به اینکه اینا واقعی اتفاق افتاده بیشتر باعث می شه اثر گذار باشهاگر تا اخرش خوب بود احتمالا نیاز میشه بخرمش
روایت شطح هم باید پیدا کنم نسخه چاپیش
چندین بار هی جملات ش باید خوند چ ذهن قوییی
حیف که مردی مرد احمد عزیزی عجب دیدگاه و ذهنی داشتی -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Anzw 18
نشان از کم شخصیتی و کم بودن فهم و اگاهی ه
اگرنه احترام اول از همه درجه شخصیت طرف و نشون میده
52521/135588