هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@_maya حالا شما بلای طبیعی مثل زلزله و سیل و کرونا یا ویروس جدیدم درنظر داشته باش
ممکنه اصلا یهو از اسفند همهچی مجازی بشه
بههرحال تو این ممکلت سیبو بندازی بالا محو میشه و دیگه زمین نمیاد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببار باروووون
بزن ارووووم
به روی پلکای خستممم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
عاشق اینم که یه کنسرت برم ولی شرایطش هیچ وقت جور نیست
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای مثلا کنسرت حامیمممممم=))
-
عموها همین الان راهی شدن تهران خونه میثم عموم
دارم فکر می کنم اگه همون روز رتبه ها رو داده بودن من جلسه اول انتخاب رشتهم رو گذرونده بودم و احتمالا دومی هنوز نرسیده بود
پسسسس ماهم باهاشون می رفتیم
که این خیلی بدتر از بد میشد:] -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا الان تو بازار رد شم و بوی نون برنجی هاشو حس کنم
بوی نون برنجی های داغِ روی سینی چیده شده -
پرستو بابایی وای نون برنجی:)))))))))))
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Anzw 18 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
الان دارم میرم همون بازار ️
وای اینجوریه که رد بشی از کنارشون تعارف می کنن بهتحتی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا مثلا نون خرمایی:))))
-
پرستو بابایی چه خوببب خوش بگذره:)))
-
از لحاظ روحی احتیاج دارم 28 دی 1401 باشه و در حالی که دارم تو روز بارونی از مدرسه برمیگردم دلباخته 5 رو کشف کنم، فقط اون دردها دیگه باهام نباشه
-
منم ببر
-
نقطه چی بگم...
امشب امیدوارم بیاد -
52554/139967