هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وای مثلا کنسرت حامیمممممم=))
-
عموها همین الان راهی شدن تهران خونه میثم عموم
دارم فکر می کنم اگه همون روز رتبه ها رو داده بودن من جلسه اول انتخاب رشتهم رو گذرونده بودم و احتمالا دومی هنوز نرسیده بود
پسسسس ماهم باهاشون می رفتیم
که این خیلی بدتر از بد میشد:] -
مثلا الان تو بازار رد شم و بوی نون برنجی هاشو حس کنم
بوی نون برنجی های داغِ روی سینی چیده شده -
مثلا الان تو بازار رد شم و بوی نون برنجی هاشو حس کنم
بوی نون برنجی های داغِ روی سینی چیده شدهپرستو بابایی وای نون برنجی:)))))))))))
-
پرستو بابایی وای نون برنجی:)))))))))))
Anzw 18
الان دارم میرم همون بازار️
وای اینجوریه که رد بشی از کنارشون تعارف می کنن بهتحتی -
یا مثلا نون خرمایی:))))
-
Anzw 18
الان دارم میرم همون بازار️
وای اینجوریه که رد بشی از کنارشون تعارف می کنن بهتحتیپرستو بابایی چه خوببب خوش بگذره:)))
-
_ Reza _ ببین نمیدونما ولی خب شاید این سقوط کردن به ارتفاع منظورش مثلا این باشه که همین اوج گرفتنه باعث به دردسر افتادنت میشه و ارتفاع برات عین سقوطه
:)؟ -
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
از لحاظ روحی احتیاج دارم 28 دی 1401 باشه و در حالی که دارم تو روز بارونی از مدرسه برمیگردم دلباخته 5 رو کشف کنم، فقط اون دردها دیگه باهام نباشه
-
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم ببر
-
@_maya حالا شما بلای طبیعی مثل زلزله و سیل و کرونا یا ویروس جدیدم درنظر داشته باش
ممکنه اصلا یهو از اسفند همهچی مجازی بشه
بههرحال تو این ممکلت سیبو بندازی بالا محو میشه و دیگه زمین نمیادنوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنقطه چی بگم...
امشب امیدوارم بیاد -
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اینجوری که فامیل ها تندتند زنگ میزنن پیگیرن
-
_ Reza _
یا امام حسین
صلوات -
@danial-hosseiny اوهوم ولی مفهومش چیه ؟! منظورش از این جمله چیه !
نظر من اینه نمیدونم درسته برداشتم یا نه
خواستن توانستن است ... سقوط کردن ب ارتفاع یطورایی یعنی به اوج رسیدن با سرعت زیاد ( همت و تلاش ) !نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_ Reza _
ببین اشعار سورنا معمولا به این شکل نیست که یک جمله یه مفهوم واحد و جدایی داشته باشه. در کل قطعه و حتی کل دوران حرفهای سورنا میشه مفهوم یک جمله رو جستجو کرد.
دیگه خودت میدونی توی این ترک چخبره...
کاور کار رو که نگاه کنی، یه مرد داره راه میره و کاور رو که برعکس کنی میفهمی هزاران نفر دارن به یه سمتی میرن و اون یه نفر توی آسمون داره حرکت میکنه.
برداشتای متفاوت و متعددی میشه داشت.
اما به نظر من، توی این ترک، به این معنیه که تو با اینکه ارتفاع گرفتی و به بالا رفتی، اتفاقا سقوط کردی و اونها نمیفهمن سقوط تو رو...
اما باز باید گوش بدم. شاید چیز متفاوتی به ذهنم اومد. خیلی قبلتر گوشش دادم. -
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
کم کم علائم استرس دارن نمایان میشن
-
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده