هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
الان من دلم نمیخواد اونجا بخوابم میخوام تو اتاق خودم بخوابم
یعنی چی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Estelle on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Estelle انجام وظیفه بود
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Estelle on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Estelle
نه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داشتم ماکارونی درست میکردم دستم سوخت
-
الان باید برم ظرف بشورم
من تو اتاق خودم میخوابم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Estelle on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Estelle
خود مربی آموزشگاه فرستاده بود
تلگرام بهم پیام بده تا برات بفرستم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Akito
معنی میمش رو نفهمیدم ولی فک کنم همه شون پسرن -
اخبارو باش
داره غلط مسئولینو میگیره که چرا از معادل فارسی کلمات استفاده نمیکنن
اوه تو دغدغتون -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج معنی خاصی نداشت
منظورش این بود که سال به سال دارن گوگولی تر میکنن...
اون همه عضله داره بعد میپرسی پسره؟
البته آخری دختره و هیچ ربطی به سه تای بالا نداره -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Michael Vey on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey دقیقا
این برنامه رو که میبینم فقط دلم میخواد یا از خونه فرار کنم یا تلویزیون رو بشکونم
بجز برنامه پاورقی، هیچ چیز اندازه این برنامه نمیتونه اعصابمو خراب کنه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
نه
نمونه سوالات رو بخونید خیلی کممتون می کنه و بعضا کافیه
من فقط نمونه سوالا رو خوندم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Akito
خب دیگه معنیش اینه تو انیمه ها پسرا روز به رو کاوایی تر میشن
52801/141524