هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مریم همه مان را خواهد کشت
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
آینور کمکت کنه ما سریعا یه بازیکن از تیم ملی که به هر حال دعوت دارن برای عروسی رو کت تنش میکنیم میذاریم کنار دستتون.
عروسی مشترک. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hhh Hhreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ما بدون مشورت دختر بهشون نمیدیم
باید از هفت خان رستم رد بشن ...
پدر و مادر و دوستان شخص مورد نظر ... -
از وقتی افتتاحیه المپیک پاریسو با توکیو مقایسه میکنم فکر کنم منم باید یه ژاپنی فن شم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist نه من دینم شینتو هست برای ازدواج تو ژاپن مشکلی ندارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافظ من فرار کردم
-
danial hosseinyreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
دیگه وقتی آکیتو عرصه رو باز ببینه بدبختیم -
Zahra2020
️. ️ .️ -
danial hosseiny غلط خوردی همچین تصوری داری
-
مِهردُختreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny بله بله
-
danial hosseinyreplied to مِهردُخت on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
تجهیزات دوربین با خودته؟ -
برای محمد یکی رو جور میکنیم ایرانی باشه ولی کاوایی
برای ازدواج تو ژاپن مشکلات دینی به وجود میاد صحیح نیست -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یا
داداش داره دارک میشه کاوایی نبود؟
الان شد کاوایی ها؟
یاعلیییی -
آقا خداوکیلی یه لحظه آیدا رو تصور کردم شبیه اون خانومه که پای مجلس عقد همه رو دعوا میکنه
-
مِهردُختreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عکاسیشون با من
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 144261 از 149458