هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Map-Look در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داریم اصفهانی یا یکی رو پیدا کنیم
الان دانیال کتکت میزنه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo آره
-
خدایا نگاه سر چی داریم صحبت می کنیم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to MN_ on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Map-Look
من کمکتون میکنم -
عروسی حل شد
فکر پا تختی پس فردا رو بکنین
اصفهانی میخوایم برای شعرای پا تختی
داریم اصفهانی یا یکی رو پیدا کنیم؟ -
Hhh Hhreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
danial hosseiny
عارضم خدمتتون
ایشون شریک جرمن ...
به عنوان رفیق عروس ...
مهم همین دورهمی ای هست که ایجاد شده
بدون عروس هم مشکلی نیست -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
ماریا ناراحت شدی؟ -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to JuDi on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi اقاااااا
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny بلو متاسفم من تمام تلاشمو کردم
-
@Venus655
مرتضی شریفی
مریم نقوی -
-
danial hosseiny نقوی بود فکر کنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo هرچی عروس خانم امر کنه
-
danial hosseiny مرتضی پناه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to mr.vinyzo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
آره -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi
آخ اخ من خیلی خیلی شرمندنم الان دیدم پیامتون
بخدا منشن آلاخونه خراب بود وگرنه من همیشه منشن هارو جواب میدم
متاسفانه اینترنت درست که نشده هیچ بدتر هم شده
معمولا شبا(۸ یا ۹ به بعد) پایداره
ولی اگه درست شد چشمممممم حتما
خیلی هم مچکرم و خوشحال شدم بابت منشن -
فامیل مریم رو هم بگین برای شعر روی کارت میخوام
پست 144261 از 149508