هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بابونــــهreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 نه خواب تو ماشین وحشتناکه
-
Michael Veyreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 ن ن پایینترم گفتم تو سال کنکورم بخدا کمک میکردم هر روز
تازه تو سال پشت کنکور اعتماد ب سقف داشتم تا روز اخر کارای خونه هم میکردم لوس بازی درنیاوردم -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya هعیققق
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya چرا؟
البته بستگی به راننده داره و مسیر -
بابونــــهنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
-
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 نهه تو ماشین دلم میخواد بیدار باشم مسیر رو کلا دوست دارم :>>>
-
بابونــــهreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 خب همش میترسم تصادف کنیم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey اها اینم هست
اونم خوبه که دیدن مسیر خیلی لذت بخشه تازه صبح زودشم یک چیز دیگه است یک تازگی و طراوتی ویژه ای داره -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya ها؟
نکنه تو اوشینی؟؟ -
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 ارههه خیلییی باحالهه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya خدانکنه نگران نباشید
زیاد به جاده و ماشین ها نگاه می کنید؟ -
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
Michael Vey نه شوخی بود
من ۷ بیدار میشم -
بابونــــهreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 نه ولی وقتی در حال حرکته یه چیزی نمیتونم مضطرب نباشم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya اها
-
-
خیلی قشنگه
-
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
@_maya عه حیف شد فک کردم واقعا اوشینی میخواستم ازت بپرسم اخر با کوتا مزدوج شدی یا ن
-
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya اوهوم خیلیی
-
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
57750/135485