هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای وایییی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وایییی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوففف
-
می رم کتاب مو پاره می کنم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
وای وای
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh ای وای مگه محرومیت دوباره گذاشتند؟
مگه قرار نبود هم بشه رفت دانشگاه هم کنکور داد بعد انصراف داد؟!نکتهی بسیار مهم | اگر رشته دولتی ( رایگان ) تحصیل میکنید
تو کنکور امسال میخواهید انتخاب رشته کنید
تا ۲ سال پس از انصراف اجازه انتخاب همون رشته رو ندارید.
اگر بخواهید دوباره شرکت کنید باید قبل از ازمون کنکور انصراف بدهیدجمعبندی محرومیت:(از کنکور ۱۴۰۴)
۱. اگه پزشکی دندان دارو و دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس و … قبول بشین
سال بعدش از کنکور محرومید۲. اگه تو بقیه رشته های روزانه قبول بشید، باز سال بعد از کنکور محرومید
۳. اگه میخواین کنکور ثبتنام کنین، باید قبل ثبتنام انصراف بدین از دانشگاه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Mahdieh این واقعیت داره؟
داخل دفترچه نوشتند!؟ -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک میکردم سخت باشه
ولی این یکم زیاد بود
لطفا تغییر کن
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
ولی خداوکیلی ناشناسام تا الان خیلی گوگولی بودن🥺🫂
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای این یعنی یا بشین بدون انتخاب رشته انقدر بخون تا 3 رقمی بشی
یا هیچی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوففف
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گرم پوشم نیست
یخ زدم دیگه -
وای وای وای وای
-
واییییی
-
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حجم اطلاعات از چند ساعت گذشته به شدت زیاد بوده و من در واقع نمی دونم چی شد
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جرا چرا هیچی نگم چرا نفرین نمی کنم!؟!!!!!!
جز اینه که 1 شیمی با خیال راحت می خواستم برم اینم با این تصویب شون
نابود شد نابوددد -
حجم اطلاعات از چند ساعت گذشته به شدت زیاد بوده و من در واقع نمی دونم چی شد
پرستو بابایی من گوشی رو بستم تا الان که اول کامل بیاد بعد بیام بشینم ببینم چیکارمونه:]
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
هوفففف