هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121
من خونه که کلا تخت ندارم
ولی خوابگاه نمیشه وسط خوابید پس تخت برمیگزینیم(میشه ولی تو دست و پای ملتیم دیگه
️)
منم بد میخوابمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 اهاا یعنی اتاق جوری نیست یک کنار گوشه 2 متری
خالی باشه که وسط نخواییم باشیم تو راه -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حقم این نبود خودت میدونی
ی بارم درا رو برام باز کنی بد نیس -
@Venus655 منم معمولا مقطعی میخونم
مثلا فرجه های امتحانا کتاب ۴۰۰ صفحه ای اگر غم لشکرانگیزد رو خوندمنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 خیلی خوبه که
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20
-
@jahad-20
نمیدونستم...
چون شهری که دانشجو ام اکثر دانشجوهاش از جاهای دیگه ان...خیلی کمن که از همونجا باشن...نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 ماهم اولش سه نفر بودیم که بومی بودیم
در طی ازدواج بچه ها دو نفر دیگه ام بومی شدن و اینجوری گروه بومی ها تکمیل شد -
کتاب طرح کلی اندیشه های اسلامی هم چون سخنرانی های اقا تو ماه رمضونن و هر روز ماه رمضون یه بخش و میشه خوند الان دو ساله هر ماه رمضون از اول شروعش میکنم هر روز یه قسمت میخونم
و هنوز جلسه سیزدهممنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
وای داغ دلم تازه شد -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
.:/هعی
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این دیوارای لعنتی تو حلقمن
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی هعی هعی
-
کتاب طرح کلی اندیشه های اسلامی هم چون سخنرانی های اقا تو ماه رمضونن و هر روز ماه رمضون یه بخش و میشه خوند الان دو ساله هر ماه رمضون از اول شروعش میکنم هر روز یه قسمت میخونم
و هنوز جلسه سیزدهممنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 دوستی چون شما آرزوست
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی قراره چجوری بمیرم
️
-
@Venus655 آره اما استمرار همیشه بهتره
مثلا من خیلی دوست دارم سیر مطالعاتی شهید مطهری رو داشته باشم با تدریس استاد غلامی و دارم اما چون استمرار ندارم از وسط رها شده
شیر مطالعاتی کتب رهبری هم که از همون طرح کلی خوندنم مشخصهاما واقعا دوست دارم و دارم کتاباشونو تفسیر حمد تفسیر بقره هویت و بازیابی زن ، حقیقت عظیم و انسان دویست و پنجاه ساله...
جدیدا هم دوست دارم سیر صفایی حائری رو شروع کنم -
عادت زشتیه ببخش :))
-
@mr-vinyzo
بدان و آگاه باش به جز افراد تودلی هم
دوهزار چشم دیگه اینجا هست
که اعتبارشون کمتر از 300 هست️محض اطلاع
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط mr.vinyzo انجام شده@Younes-D-IUT خب؟من تا جمعه اینجام گفتم جواب اینارو بدم ...چیز خاصیم نگفتم جواب ناشناسا رو دادم که نداده نرم...منظورتو نفهمیدم راستش...