هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست عزیز
خجالت بکش
اشتباه گرفتی#ناشناس
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کالاف رو هم نصب کردم ولی از بس حجم میخواست کلا دو سه ماه پیگیر شدم بعدم اکانتم پرید برای اینکه نمیرفتم.
وارزون پی سی و کنسول؟ یا نسخه موبایل؟ لعنتی ویندوزش رو منم ول کردم، 40 گیگ 40 گیگ آپدیت میداد، تا با این سرعت نت آپدیت میشد آپدیت بعدی میومد
.
کانتر دو پلی دادی تا الان؟ حجم زیادی هم نداره، آپدیتاش هم سبکه. اصلا کانتر یه چیز دیگست..@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فورت نایت
اصلا به ریش و سبیل شما نمیاد فورتنایت بازی کنی
همون بهتر دراپ کردی
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
نسخه موبایل رو بازی میکردم. با پلی استیشن هم یه دست بازی کردم سرم گیج رفت کلا بیخیال شدم هروقت میرم خونهٔ پسرخالهم میگه بشین کالاف بزن میگم خدا خیرت بده
کانتر رو آنلاین بازی نکردم. هروقت بازی کردم با سیستم بوده روی خود سیستم. بدون اینترنت.
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
بزنش -
کالاف رو هم نصب کردم ولی از بس حجم میخواست کلا دو سه ماه پیگیر شدم بعدم اکانتم پرید برای اینکه نمیرفتم.
وارزون پی سی و کنسول؟ یا نسخه موبایل؟ لعنتی ویندوزش رو منم ول کردم، 40 گیگ 40 گیگ آپدیت میداد، تا با این سرعت نت آپدیت میشد آپدیت بعدی میومد
.
کانتر دو پلی دادی تا الان؟ حجم زیادی هم نداره، آپدیتاش هم سبکه. اصلا کانتر یه چیز دیگست..@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فورت نایت
همون بهتر دراپ کردی
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همون بهتر دراپ کردی
بیین تازه یه موقعی اومدم یه سیزنی بود قارچ مارچ بود و میپریدی روی قارچا پرواز میکردی و اصن یَک وضعیتی بود. باز فضای فانتزیش برام جالب دراومد. اینکه یهو ملت خونه میخواستن عین برج میرفتن بالا تو کتم نمیرفت
-
@Comrade_Bayat
نسخه موبایل رو بازی میکردم. با پلی استیشن هم یه دست بازی کردم سرم گیج رفت کلا بیخیال شدم هروقت میرم خونهٔ پسرخالهم میگه بشین کالاف بزن میگم خدا خیرت بده
کانتر رو آنلاین بازی نکردم. هروقت بازی کردم با سیستم بوده روی خود سیستم. بدون اینترنت.
با پلی استیشن هم یه دست بازی کردم سرم گیج رفت کلا
کلا بتل رویالا شلوغ شدن، تا آدم بیاد بفهمه چی به چیه 50 ساعت گذشته، خیلی هم از واقعیت دور شدن...
به نظرم وقت کردی cs2 رو امتحان کن، رو یه سیستم متوسط هم با گرافیک بالا و اف پی اس بالایی میاره. البته خب آنلاین می چسبه دیگه.
-
@Venus655
بزنشنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny کاش میتونستم
-
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همون بهتر دراپ کردی
بیین تازه یه موقعی اومدم یه سیزنی بود قارچ مارچ بود و میپریدی روی قارچا پرواز میکردی و اصن یَک وضعیتی بود. باز فضای فانتزیش برام جالب دراومد. اینکه یهو ملت خونه میخواستن عین برج میرفتن بالا تو کتم نمیرفت
@danial-hosseiny اگه از اینجور جور گیم پلیای فانتزی خوشت میاد the finals هم فوق العادست، البته سازنده بی ***** یه جوری تحریم کرده خیلی سخته بشه با آی پی ایران بازیش کرد، با فیلتر شکنم بن میشی...
-
با پلی استیشن هم یه دست بازی کردم سرم گیج رفت کلا
کلا بتل رویالا شلوغ شدن، تا آدم بیاد بفهمه چی به چیه 50 ساعت گذشته، خیلی هم از واقعیت دور شدن...
به نظرم وقت کردی cs2 رو امتحان کن، رو یه سیستم متوسط هم با گرافیک بالا و اف پی اس بالایی میاره. البته خب آنلاین می چسبه دیگه.
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
سیستمشو دارم. لپ تاپ گیمینگ دارم برای معماری.
حله امتحان میکنم پیشنهادتو. -
@danial-hosseiny اگه از اینجور جور گیم پلیای فانتزی خوشت میاد the finals هم فوق العادست، البته سازنده بی ***** یه جوری تحریم کرده خیلی سخته بشه با آی پی ایران بازیش کرد، با فیلتر شکنم بن میشی...
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
این اواخر سریال Arcane رو دیدم ترغیب شدم برم ببینم لیگ آف لجندز چخبره
The last of us هم واللا ما کلی صبر کردیم نسخهٔ کرک سیستمش بیاد، وقتی اومد پر باگ بود. دیگه هم وقت نکردم برم سراغش. -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده
@Venus655
واقعا متوجه نمیشم چرا ناشناس میذارین. اونم تازه ناشناسی که نمیشه جواب داد. -
@Comrade_Bayat
این اواخر سریال Arcane رو دیدم ترغیب شدم برم ببینم لیگ آف لجندز چخبره
The last of us هم واللا ما کلی صبر کردیم نسخهٔ کرک سیستمش بیاد، وقتی اومد پر باگ بود. دیگه هم وقت نکردم برم سراغش.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
The last of us هم واللا ما کلی صبر کردیم نسخهٔ کرک سیستمش بیاد، وقتی اومد پر باگ بود. دیگه هم وقت نکردم برم سراغش.
اصلا همون بهتر، آشغالای سونی به درد خودش و فنبویای سونی میخوره.
-
@Venus655
واقعا متوجه نمیشم چرا ناشناس میذارین. اونم تازه ناشناسی که نمیشه جواب داد.نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده@danial-hosseiny
خیلی وقته ناشناس گذاشتم ولی مشکلی پیش نیومده بود
لینک قبلی خراب بود با اون میشد جواب داد -
The last of us هم واللا ما کلی صبر کردیم نسخهٔ کرک سیستمش بیاد، وقتی اومد پر باگ بود. دیگه هم وقت نکردم برم سراغش.
اصلا همون بهتر، آشغالای سونی به درد خودش و فنبویای سونی میخوره.
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
واقعا نظرت نیست The last of us؟
قصهشو که خیلی تعریف میکنن ازش... من کلا خیلی با قصهٔ بازیا حال میکنم. مثلا جادهٔ ۹۶ رو بازی کردم. دوسش داشتم... هرچند که یه طورایی بد تموم شد.
ولی مثلا مترو رو هم بازی میکردیم جالب بود. -
@Comrade_Bayat
واقعا نظرت نیست The last of us؟
قصهشو که خیلی تعریف میکنن ازش... من کلا خیلی با قصهٔ بازیا حال میکنم. مثلا جادهٔ ۹۶ رو بازی کردم. دوسش داشتم... هرچند که یه طورایی بد تموم شد.
ولی مثلا مترو رو هم بازی میکردیم جالب بود.@danial-hosseiny خودم پلی ندادم راستش، ولی به نظرم سونی فنا خیلی بزرگش کردن، یه ویدئو هایی تو یوتیوب ازش دیدم به نظرم اون جور که میگن نیست! به نظرم اگه دنبال داستانی بازی خفن که داستان خفن داشته باشن کم نیستن...
-
@danial-hosseiny
خیلی وقته ناشناس گذاشتم ولی مشکلی پیش نیومده بود
لینک قبلی خراب بود با اون میشد جواب دادنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
فرقی نداره. وقتی نه میدونید طرف کیه، نه میتونید بفهمید طرف کیه، چرا باید اصلا تمایلی پیدا کنید باهاش همصحبت بشین یا بشنوین چی میگه؟
حالا گیریم یارو مریض بود اصلا هرچی خواست بهتون گفت. عقدههاشم خالی کرد راحت. چیکارش میخواین بکنین؟
یا حالا برعکس کلی ازتون تعریف و قربون صدقه... بازم چیکارش میخواین بکنین؟! -
@danial-hosseiny خودم پلی ندادم راستش، ولی به نظرم سونی فنا خیلی بزرگش کردن، یه ویدئو هایی تو یوتیوب ازش دیدم به نظرم اون جور که میگن نیست! به نظرم اگه دنبال داستانی بازی خفن که داستان خفن داشته باشن کم نیستن...
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
به هر حال اینقدر این مبحث سلیقهایه... و اینقدر آدم باید خودش بازی کنه تا بفهمه سمت چی بره، واقعا نظری درمورد خودم ندارم
وقت نمیکنم واقعا... -
@Venus655
فرقی نداره. وقتی نه میدونید طرف کیه، نه میتونید بفهمید طرف کیه، چرا باید اصلا تمایلی پیدا کنید باهاش همصحبت بشین یا بشنوین چی میگه؟
حالا گیریم یارو مریض بود اصلا هرچی خواست بهتون گفت. عقدههاشم خالی کرد راحت. چیکارش میخواین بکنین؟
یا حالا برعکس کلی ازتون تعریف و قربون صدقه... بازم چیکارش میخواین بکنین؟!نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny آره درست میگین