هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Comrade_Bayat
این اواخر سریال Arcane رو دیدم ترغیب شدم برم ببینم لیگ آف لجندز چخبره
The last of us هم واللا ما کلی صبر کردیم نسخهٔ کرک سیستمش بیاد، وقتی اومد پر باگ بود. دیگه هم وقت نکردم برم سراغش.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
The last of us هم واللا ما کلی صبر کردیم نسخهٔ کرک سیستمش بیاد، وقتی اومد پر باگ بود. دیگه هم وقت نکردم برم سراغش.
اصلا همون بهتر، آشغالای سونی به درد خودش و فنبویای سونی میخوره.
-
@Venus655
واقعا متوجه نمیشم چرا ناشناس میذارین. اونم تازه ناشناسی که نمیشه جواب داد.نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده@danial-hosseiny
خیلی وقته ناشناس گذاشتم ولی مشکلی پیش نیومده بود
لینک قبلی خراب بود با اون میشد جواب داد -
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
The last of us هم واللا ما کلی صبر کردیم نسخهٔ کرک سیستمش بیاد، وقتی اومد پر باگ بود. دیگه هم وقت نکردم برم سراغش.
اصلا همون بهتر، آشغالای سونی به درد خودش و فنبویای سونی میخوره.
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
واقعا نظرت نیست The last of us؟
قصهشو که خیلی تعریف میکنن ازش... من کلا خیلی با قصهٔ بازیا حال میکنم. مثلا جادهٔ ۹۶ رو بازی کردم. دوسش داشتم... هرچند که یه طورایی بد تموم شد.
ولی مثلا مترو رو هم بازی میکردیم جالب بود. -
@Comrade_Bayat
واقعا نظرت نیست The last of us؟
قصهشو که خیلی تعریف میکنن ازش... من کلا خیلی با قصهٔ بازیا حال میکنم. مثلا جادهٔ ۹۶ رو بازی کردم. دوسش داشتم... هرچند که یه طورایی بد تموم شد.
ولی مثلا مترو رو هم بازی میکردیم جالب بود.@danial-hosseiny خودم پلی ندادم راستش، ولی به نظرم سونی فنا خیلی بزرگش کردن، یه ویدئو هایی تو یوتیوب ازش دیدم به نظرم اون جور که میگن نیست! به نظرم اگه دنبال داستانی بازی خفن که داستان خفن داشته باشن کم نیستن...
-
@danial-hosseiny
خیلی وقته ناشناس گذاشتم ولی مشکلی پیش نیومده بود
لینک قبلی خراب بود با اون میشد جواب دادنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
فرقی نداره. وقتی نه میدونید طرف کیه، نه میتونید بفهمید طرف کیه، چرا باید اصلا تمایلی پیدا کنید باهاش همصحبت بشین یا بشنوین چی میگه؟
حالا گیریم یارو مریض بود اصلا هرچی خواست بهتون گفت. عقدههاشم خالی کرد راحت. چیکارش میخواین بکنین؟
یا حالا برعکس کلی ازتون تعریف و قربون صدقه... بازم چیکارش میخواین بکنین؟! -
@danial-hosseiny خودم پلی ندادم راستش، ولی به نظرم سونی فنا خیلی بزرگش کردن، یه ویدئو هایی تو یوتیوب ازش دیدم به نظرم اون جور که میگن نیست! به نظرم اگه دنبال داستانی بازی خفن که داستان خفن داشته باشن کم نیستن...
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
به هر حال اینقدر این مبحث سلیقهایه... و اینقدر آدم باید خودش بازی کنه تا بفهمه سمت چی بره، واقعا نظری درمورد خودم ندارم
وقت نمیکنم واقعا... -
@Venus655
فرقی نداره. وقتی نه میدونید طرف کیه، نه میتونید بفهمید طرف کیه، چرا باید اصلا تمایلی پیدا کنید باهاش همصحبت بشین یا بشنوین چی میگه؟
حالا گیریم یارو مریض بود اصلا هرچی خواست بهتون گفت. عقدههاشم خالی کرد راحت. چیکارش میخواین بکنین؟
یا حالا برعکس کلی ازتون تعریف و قربون صدقه... بازم چیکارش میخواین بکنین؟!نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny آره درست میگین
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi با که سخن میگویی؟
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi
حرفهای که کندهٔ فلجی است؟ -
JuDi با که سخن میگویی؟
-
@Comrade_Bayat
به هر حال اینقدر این مبحث سلیقهایه... و اینقدر آدم باید خودش بازی کنه تا بفهمه سمت چی بره، واقعا نظری درمورد خودم ندارم
وقت نمیکنم واقعا...@danial-hosseiny اره راست میگی، شاید زیاد گارد گرفتم جلوی سونی...
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وقت نمیکنم واقعا...
برای تمام دوست داران گیم و گیمینگ یه تایم طولانی و آزاد رو آرزو میکنم تا بدون دغدغه گیم بزنن.
-
JuDi
حرفهای که کندهٔ فلجی است؟ -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi
شیشه؟ -
JuDi
شیشه؟ -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده
JuDi
میگی حرفات فلج کندستت
میپرسم حرفهای چه کسی کندهٔ فلج است؟
میگی آره یه جورایی فکر کنم
-
JuDi
میگی حرفات فلج کندستت
میپرسم حرفهای چه کسی کندهٔ فلج است؟
میگی آره یه جورایی فکر کنم
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا دلم میخواد بمیرم