هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseiny خب میتونی درباره حرف زدنم حرف بزنی، اگه بحث توهین و ... هست، در اون قالب بحث کن، نه اینکه این انتقاد ها رو با بحث خواب ها قاطی کنی.
-
.....
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 هر لحظه ممکنه ...سرچوپی بگیرم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من همیشه تو خوابم کسایی رو میبینم که نمیشناسمشون
و همیشه تو واقعیت چهره بیشتر افراد برام آشناست درحالیکه آشناییت قبلی نداشتیم. -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
آها -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
هعی...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
@Sally نه جریان مربوط به حدود ۵ سال پیشه اونموقع روحم پاک بود
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو اتوبوس ...هندزفری....آهنگ کردی....خواب...=لذت
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عه پس اینو گوش میدم بعد میرم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یبار خواب دیدم جنسیتم عوض شده
و یه مردی کنارم بود که اون خودم بودم!
از عجیب ترین خواب هام بود -
هولناکترین خوابی هم که دیدم رو براتون بگم و دیگه شببخیر
البته یه جاهاییشو نمیشه گفت. تلاشمو میکنم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبتون بخیر بچها=)
لذت بردم از پیاماتون. -
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
danial hosseiny شاید فقط بار توهین آمیزش کمتر بشه
بحثم صرفا درمورد همینه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally چه جالب
یادمه یبار یکی از خواب هم یادداشت کردم -
danial hosseiny نه خب ببین توی این بحث فرق داره، وقتی میگم باور ندارم فرقی با اینکه نظرم اینه خرافاته یا نه نداره، شاید فقط بار توهین آمیزش کمتر بشه، ولی وقتی میگم خرافاته، یعنی یک دلیلی با پشتوانه علمی یا منطقی دارم و عقیده دارم این کاملا درسته و شما هم باید بر این نظر من پیش برید.
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
.............
پست 144241 از 149151