هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Sara_R خودمم گفتم خیلی این نه خشک و قاطعانه بود
ولی نمیدونستم چی بگم دیگه
خلاصه الکیه خیلی هم بدمزه هست -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sara_R on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Sara_R
من با خون مشکل ندارم خداروشکر
برای همین اتاق عمل و هوشبری ها رو می زنم
ولی با محیط کار پرستاری واقعا مشکل دارم کثیف من حالم بد میشه دیگه بدجورو خارج از احترام به بیماره
همون نرم بهتره -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 اصلا نمیخورم
هر چندسال یه باریم که میگیرم میبینم فایده نداره -
@_maya شهرستانه ترکه اینا نرفتم تابحال اطلاع زیادی ندارم
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya نه شوخی کردم
همین که ریکشن دادی ممنونم
طعمشو یه ذره دوست دارم طعم ادامس خرسی میده -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sara_R on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
منم فکر کنم تا حالا نخوردم یا یک ذره به قولی یک قُلپ
اونم بهم دادند
نه اینکه بگیرم -
danial hosseinyreplied to Anzw 18 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
نجف آباد رو اگه با ماشین شخصی بری و بیای بیست تا سی دقیقه.
با اتوبوس بری، پنجاه دقیقه تا یک ساعت تازه میرسی به حومهٔ اصفهان.
من خودم مثلا تا دانشگاه که میرم، کامل یک ساعت و نیم توی راهم. -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهداشت عمومی
با بهداشت حرفه ایمنی کار چه فرقی داره؟
کدوم بهتره؟
. و ایا این بهداشت ها اینده کاری داره؟؟حیفم میاد اینا رو جلوتر شیمی بزنم بعدم کارم نداشته باشند
شیراز می خوام بزنم
بهداشت عمومی اینده داره!؟؟
@تجربیا @فارغ-التحصیلان-آلاءواقعیت نمیتونم درباره آینده کاری چیزی بگم و تضمین کنم
اما بهداشت حرفه ای میشه به عنوان مهندس ناظر بخش ایمنی تو شرکت های نفت کارخانجات مشغول به کار بود بیشتر هم اگر جذب کنن آقا جذب میکنن بخاطر بحث ایمنی
بهداشت عمومی هم اگه مثلا شبکه بهداشت شهرتون کارمند خواست یا تو اداره نیرو خواست برای بحث واکسن و اندازه گیری و غربال میشه استخدام شد -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s اها
خیلی ممنونم -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 اها
علاقه هه و سازگاریه تو اون رشته خیلی مهمه
نه من جوری بودم که خون میدیدم در حد خراش کوچیک گلوم قلقلی میشد پاهام سست میشد
الان خیلی بهتر شدم اما نه در حدی که بخوام پانسمان کنم و بخیه بزنم و نمیدونم اینجوریا -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sara_R on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R درست
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده
jahad_121 من یه بار بچه بودم یکی یه قلپ داد خوردم
منم تلقین بهم غلبه کرده بود فک کردم خیلی انرژی دارم
پاشدم همون وسط ورجه وورجه کردم و میگفتم وای چه قد قوی شدم -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sara_R on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
تلقینه قوی تر از انرژی زا ه اثر می کنه -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 دقیقا
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s سلام اقا حمید
این کارنامه سبز پارساله و اون قسمت هایلایت شده مربوط به مهندسی مکانیک شیرازه
یعنی پارسال با رتبه ۲۸۶۰، ۲۸ نفر جلوتر از من این رشته رو انتخاب کرده بودن
بنظرتون با توجه به رتبه امسالم، احتمالش خیلی بالاست که این رشته رو بیارم؟ یا اصلا نمیشه نظر داد؟ -
_Aram_ مرسی
-
Sara_R خواهش میکنم
اره ولی یکم به تلخی میزنه
64574/148502