هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
احساس خوب
توجه به نکات مثبت
سپاسگزاری براب داشته ها -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عصبانیم کرد
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی بد عصبانیم کرد
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من اصلن آدم زدن نیستم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی انقد عصبانیم کرد که زدمش
-
بد زدمش
-
رد انگشتام مونده
-
الان خودمو میکشم از ناراحتی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب
همچی تموم شد -
@_maya سلام خوبی؟
من کانال کوئیزلت رو می شناسم فقط که مطمئن باشه
من
کلا ی دوره مکالمه ۱۰ جلسه باهاشون بودم که خب خوب بود ولی دوره های بیشتری دارن که می تونی ببینی خودت که کدوم به دردت میخوره -
@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگه دانشگاه شاهد قبول بشم مصاحبه نرم انتخابا بعدیم برسی میشه ؟
بله
اگه مصاحبه برم و رد بشم کی جواب برسی انتخاب های بعدیم میاد ؟
همون زمان نتایج نهایی
از اونجا که متمرکزه متوقف میشه
Hamid.s
بعد میگن دانشگاه تبریز مردم و دانشجو ها ترکی حرف میزنن و ممکنه اذیت بشی ؟در این باره اطلاعات خاصی ندارم
راجب بورسیه سایپا اطلاعات دارید ؟ پیوست باید برم بخونم ولی خسته شدم
-
Anzw 18 خوبم ممنون
فقط کجاست کانالشون آیناز؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s خب پس هنوز قطعی نیست...
ممنون و سپاس -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0 نمیدونم چجوریه والا، مطمعن نیستم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to بابونــــه on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya سلام
آیناز خانم بهتر بلندن
من خودم زبان رو آکادمیک بلد نیستم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya سلام ببخشید نمیشناسم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Galadriel on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Galadriel بعد شرایط کاری شما چطوریه؟
خیلی تایمتون گرفته میشه یا تایم آزاد هم دارین؟
درآمدش به نظرتون میصرفه به سختیش؟
کلا دورکاریه؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya
من خودم از یه برنامه استفاده می کنم
بیاموز
قسمت واژه ها رایگانه ولی قسمت های گرامر و شنیداری رو باید بخری
هزینه ش هم خیلی کمه به نسبت ،۳۵۰ تومن -
Akito ممنون
64603/149151