هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0 شیمی شبیه مکانیک نیست:)
مهندسی شیمی شاید حدود ۹۰ درصد درسا کار با عدد و محاسبات ریاضیه و یه قسمتی هم کارای مرتبط با آزمایشگاه داره
از نظر بازارکار و درآمد هم که زشته این دوتارو مقایسه کرد:/
مهندسی کامپیوتر هم اصلا قبولش ندارم:/
ظلمه پاشی بری مهندسی کامپیوتر بخونی
اصلا درست نیست
اگه بیشتر میخوای بدونی چرا زینب کن(zeinab dehghani) رو تگ کن
صنایع هم خوبه ولی علاقه ندارم...
اون فایلی که گفتم حتما نگاه کن رو اصلا نگاه کردی؟؟؟؟؟ -
@_maya
سلام نرم افزار دولینگو فکر کنم خوب باشه تعریفشو شنیدم البته خودم خیلی باهاش کار نکردم.
بعضی موسسه ها آموزش های از راه دور هم دارن مثلا سفیر من خودم تجربش کردم و راضی بودم بد نبود.
اگرم کلا نمیخوای کلاسی باشه چون حقیقتا نسبت به بازدهیشون اخیرا هزینه هاشون واقعا زیاده:)
من پیشنهادم یوتیوبه میتونی کلی کانالای آموزش زبان رو داشته باشی و ازشون استفاده کنی. که خیلی برای تقویت لیسنینگ و کلا درک مطالب عالین.
بعضی هاشون گرامرم درس میدن که متاسفانه من خودم کانالی درحال حاضر ندارم بهت معرفی کنم برای گرامر و اینا، چون خودم رندوم میبینم، ولی دوستم داشت و راضی بود.
کتابای oxford word skills هم خیلی خوبه از پایه داره تا تخصصی اوایلش با عکس و اینا برای دایره لغاتت.
و در کل همه اینارم که انجام بدی باز برای speaking لازمه با یکی انگلیسی صحبت کنی والا اثری که باید رو در ورطه استفاده نداره. فعلا همینا به ذهنم رسید، اگر تونستی سریالای انگلیسی هم بعضیاشون خیلی خوبن برا تقویت زبان -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 سال اولتونه؟
داخل گواهی دیپلم موقت نوشته که باید از مدرسه بگیرین -
@_maya تلگرام بزن quiizlet
خیلی نبودم باهاشون. بد نبوده خوب بوده ولی از جاهای دیگه خبر ندارماپ های مثل دولینگو هم گویا خیلی خوبن تا به حال کار نکردم باهاشون ولی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mehrsa 14 ممنون بابت توضیحات جامع و کاملت
نشان دار می کنم توصیه هات رو
مرسی️ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mehrsa 14 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 و البته داخل ماشین گرمتر بود...
اینجا جنوبه دیگه کاریش نمیشه کرد -
Anzw 18 پیدا کردم
ممنون -
@_maya
خواهش میکنم️ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0 نه منطقه دو بودم
مدرسه ام استان تهران حساب میشد -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mehrsa 14 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 و از شانسمون هم ما تابستونا یا عیدا میایم جنوب...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جالبه اینجا اصلا متولد پاییز نداریم، یه تعداد کم ۴ یا ۵ نفری زمستون و الباقی بهار و تابستونن
64657/148724