هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای جاااانننننن
-
بعضی فلاسفه حتی بوی معرفت هم به مشامشان نرسیده است
مقول جهان کشکی نیست
حقیقت ابنبات نیست که هر لحظه بتوان ان را زیر زبان مزمزه کرد
ادعا وجود وجود می خواهد
اقیانوس با تمام عظمتش زمانی وجود نداشته است -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
قربونت ️ منم
خداروشکر خوبم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to jahad_121 on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
سلاام چه خوب که دوباره اومدید🩵
حالتون چطوره؟سلاااام عزیزدل
چقدر دلم برات تنگ شده بود
مرسی شما خوبی ؟ -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و حالا پاییز اومده️🤍
خوشحالم از این بابت -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
سلاام چه خوب که دوباره اومدید🩵
حالتون چطوره؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_
Akito
Anzw 18
AmirBarsam :خونه ی خودم ..توصیف خیلی قشنگی بود(=
ممنون که با منشن هاتون به یادم بودید -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خشت در پی خشت ..
-
کل کل های روزای اول خوابگاه
وای من کاملا فقط میشنوم و نمیفهمم چی میگن -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@mahdi-ek
افسر تشخیص میده که طرف وارد یا نه
بعصا با یک دور ساده قبول می کنه
از مدل کارشون با کلاچ و دنده عوض کردن و روون رانندگی کردن
و.. -
@mahdi-ek تا دو سال فکر میکنم میتونید ازمون توشهری رو هروقت خواستید بدید
من یادمه یکی از دوستام همینجوری خورد به دانشگاه ( یه شهر دیگه بود و شهر خودمون ثبت نام کرده بود برای رانندگی)
یه چند باری تو تعطیلات بین دو ترم و وقتای اضافه و اینا میومد امتحان میداد در نهایت دید اینجوری نمیشه انتقالی گرفت برای شهر دانشگاهش و اونجا امتحانشو داد -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito یه پسره اونجا بود بار اولش نبود نمیدونم چندم بود ولی اینقدر وارد بود دقیقا خودشو یه جایی جا داد که فقط دنده عوض کرد رفت برا تقاطع ایست کامل دور یه فرمون زد و قبول شد://
نمیدونم چه عدالتیه .. ولی بار اولش نبود -
پست 67761 از 146816