هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to lO_Ol on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol
نه بابا بیشتر از ۲ میلیارد میشه همکلاسی های من همه مهاجرت کردن TT -
@سالی-هبیجه
آزاد یا شهریه پرداز یا خودگردان؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to lO_Ol on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
نمیدونم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
@سالی-هبیجه
ترمی؟
من داشتم میرفتم قبل نتایج کلا دو میلیارد و خورده ای میگرف برا پنج سال دندون
البته ب کشور
و دانشگاه هم بستگی داره -
دیروز هم اعلام کردم چیزی که با عنوان هزینه دانشگاه ها تو کانال ها داره میچرخه درست نیست
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to lO_Ol on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol
عههه پس به من دروغ گفتن -
@سالی-هبیجه
درست نیست -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
چین ، کره ، رومانی ، روسیه و...
خیلی دیم این کشور ها مهاجرت میکنن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
اصن مشخصه درست نیست دیگه وضعیت اقتصادی کشورو مردمو میدونن اگه اینجوری باشه کلا خالی میمونه فقط ی عده خاص میتونن استفاده کنن
افزایش میشه ولی دیگه نه ده برابر -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
ممنون -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توی جاده ها باهم و
بارون به شیشه بزنه -
lO_Ol
دیروز هم گفتم
بعضی آدم های همین کانال ها
برای اینکه دانش آموز خودشون قبولیشون بره بالا
و همچنین بخاطر جریان محرومیت شروع به شایعه پراکنی کردن تا کمتر کسی بره سراغ آزاد -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برسون خودتو
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
دقیقا اینم ممکنه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه اینجا نه تو دنیای دیگه میام پیشتتت
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۱۸ واحد برداشتم ۱۶ تا درس خدا بخیر کنه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این ترم قراره ب فنا برم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سوی تو
به شوق روی تو
68301/149199