هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خیلی مسخره است به جای اینکه استرس درس و دانشگاهت باشه
استرس کنار اومدن با بقیه و غذا و خواب به موقع و مریض نشی که دردسر نکشی و زندگی و رفت و آمد اینا داشته باشی :|| -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@nothing0
نیمه پر لیوان رو ببینید ممکنه هم خوابگاهیتون بهترین دوستتون بشه
یا به این فکر کنید تجربه هایی بدست بیارید که خیلی تا سن ۴۰ سالگی هم بهش نمیرسن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0
منم فکر میکردم کنار نمیام ولی میام
تا حالا نشده تو خوابگاه با کسی به مشکل بخورم
البته اگه مشکل بهداشتی نباشه و مزاحم درس خوندنت نشن
دیگه عقاید و سبک زندگیشون ب تو ربط ندارع باید کنار بیای
که خداروشکر خوابگاه ما تمیزه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@nothing0
چون دانشگاه تاپ میخواستین و بنظرم میارزه -
ولی این اخلاق منم درست نیست
باید یجوری درست بشه
یعنی چی نمیتونی کنار بیای
مثلا من از این آدما نیستم هم خوابگاه ای هام نخوان بخوابن من ۸ صبح کلاس داشته باشم سرمو ببرم زیر بالشت بگم خب شماها سر و صدا کنید
، تا یه حدی حق دارم خب نمیشه اینجوری که ، ولی تا کی باید اینجوری بار بیام :|| بالاخره باید با بقیه کنار بیام..
از طرفیم میگم حالا مهم نیست شهر خودم بخونم با آرامش و راحت از همه بهتر ؟ نمیدونم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0
ما قانون نوشتیم کلا هرکسی هر تایمی خواب باشه کسی حق نداره سر صدا کنه
چون اینترن داریم که شیفت میمونن -
lO_Ol
خوش بحالتون که هم خوابگاهی ها عمل میکنن به قانون -
lO_Ol خیلی بچه گانه است
ولی من رو وسایلم خیلی حساسم
میگن تو خوابگاه اینجوری نیست بگی این لباس منه
لباس تو در واقع لباس همه است
بعد اینجوری شنیدم که کلا خوابگاه پسرا تنها چیزی که نداره نظم و نظافته
بعد من اینجوریم که داخل محیطی قشنگ میتونم زندگی کنم که همه چیز منظم و مرتب و تمیز باشه :|| بعد حالا شهرایی مثل تبریز که رو زبانشون تعصب دارن یا شهرایی که آب و هوا و اقلیم متفاوت دارن و فرهنگ و زبان متفاوت که دیگه هیچی -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
باید عمل کنن دیگه عمل نکنن دعوا میشع
مثلا هر کسی ظرفشو تا ۲۴ ساعت نهایت باید بشوره
جارو و سطل اشغال و تمیز کردن میز هم نوبتیه -
ولی حتی اگه از خوابگاه هم فرار کنی اول و آخرش باید بری سربازی
چه فرقی داره -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0
منم رو وسایلم حساسم
اتاق ما کسی ب وسایل بقیه دست نمیزنه
حتی رو تخت هم نمیشینیم
کلا خیلی قانونی عمل میکنیم کسی اذیت نشه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol
خوبه که حرف رو گوش میکنن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
آره البته من کوچیکتر از همشونم بیشتر من گوش میکنم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما فقط یکی داریم همش دمپایی بقیه رو میپوشه هر چقدر میگیم گوش نمیکنه منم بدم میاد کسی دمپاییمو بپوشه
-
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی گفته است:
هواوی به صورت رسمی از گوشی Huawei Mate XT Ultimate Design که اولین گوشی تاشدنی سهتکهی جهان است، رونمایی کرد.نمیدونم چرا اصلا با گوشی تاشو ارتباط نمیگیرم، گوشی معمولی چشه مگه؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s باید جالب بشه
ممنون -
Akito
کشیدم فرستادم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s نه ناراحت چرا
نمیدونم والا اونایی که منو دیدن نظر بدن -
lO_Ol
اینا عادیه
68339/149139