هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s اون عکسی که اونا دیدن، توی اون لحظه حوصله نداشتم اخم کرده بودم
-
Akito
نطری ندارم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Hamid.s اره مامانمم میگه دیگه اینو تو حساسی
نمیدونم حس اینو دارم الان قارچ میگیرم
تو مدرسه یکی از دوستامون ی لحظه کفش یکیو پوشید از نمازخونه بره کلاس مثلا ی خودکار برداره بیاد
قارچ گرفت
دیگه کلی لیزر و آمپول و اینا زد تا خوب شد
ازون ب بعد میترسم مثل اون بشم -
-
lO_Ol
عجب
با یه کفش؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
دخترا که نه
لباس هر کس تو کمدشه اگرم اویزون کرده کسی دست نمیزنه
اصن دخترا خودشونم بدشون میاد لباس کسیو بپوشن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
میگفت ازونجا گرفتم نمیدونم
ولی میترسم دیگه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat از اون جهت که صدرصد به مشکل میخورن
ولی اگه مشکل نرم افزاری و پشتیبانی و اینجور چیزا نداشته باشه، خیلی خفن میشه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
اگه باشه خیلی جای کثیفیه -
این پست پاک شده!
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من پسرخالم تو خوابگاه ازین اذیت میشد که اغلب سیگارین لباساش اینا بو میگرفت
میگفت خودم نمیکشم ولی بیشتر ازونا دود میره تو حلقم -
lO_Ol
طبیعیه
بهداشت مسئله مهمیه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
چند نفرین تو ی اتاق؟ -
lO_Ol
۱۲
امسال ۳۰ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
یا ابلفضضض
چه خبرههه
ما چهار نفریم
خب اینهمه آدم هماهنگیشون سخت میشه قطعا -
lO_Ol
خدا بخیر کنه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat چرا نباشه؟
فکر کن همین گوشی که دستته و همه کار باهاش میکنی، میتونی بکنیش تبلت کتاب بخونی فیلم ببینی گیم بزنی
البته میگم اگه مشکل نرم افزاری نداشته باشه
68361/148785